reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Heej dziewczyny, jak tam samopoczucia u was?
Ja dzisiaj miałam taka ciężka noc!! Nie dość że gorąco, to jeszcze najpierw mi się śniły połamane zęby... a później szczeniak i dwa czarne kociaki 🤦‍♀️

Heej dziewczyny, jak tam samopoczucia u was?
Ja dzisiaj miałam taka ciężka noc!! Nie dość że gorąco, to jeszcze najpierw mi się śniły połamane zęby... a później szczeniak i dwa czarne kociaki 🤦‍♀️
Hej!
Ja znam aż zanadto głupie sny xD czasem nawet nie umiem poowiedzieć o czym były, bo to jesttaki mess :D
A samopoczucie coraz lepsze, czekam na okres :)

reklama
Hej, ja dziś 3 dc. Poprzedni pomimo tej wcześniejszej stwierdzonej owulacji dalej 27-dniowy, także za moim organizmem nie dojdziesz... Wczoraj miałam wizytę, dostałam clo 2x1 od 3 do 7 dc, mam dalej brać miovelię nac, inofem, wiesiołka, fembion, vit. d,b12 i zjawić się 12 dc na monitoringu. Ten ostatni cykl mnie przetyrał, bo miałam duże nadzieje... To mój pierwszy cykl stymulowany czymś więcej niż inofemem. Jak na was clo wpływał?

gratuluję kreseczek <3

Do góry