reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Zamówiłam na poniedziałek i na termin @ i właśnie przyszedł..tak bardzo mnie kusi żeby zrobić jutro i w poniedziałek przed betą🤣 ma to sens??

Załączniki

• 20220303_094110.jpg
    20220303_094110.jpg
    599,5 KB · Wyświetleń: 76
Hej!
Ja znam aż zanadto głupie sny xD czasem nawet nie umiem poowiedzieć o czym były, bo to jesttaki mess :D
A samopoczucie coraz lepsze, czekam na okres :)
Taaak! U mnie głupie sny to też norma heh😅
Mi się dzisiaj udało w końcu zrobić proga, może w końcu rozjaśni mi to sytuację czy miałam owulacje.. dzisiaj iuz 37 dc , dalej bez zmian.

Hej, ja dziś 3 dc. Poprzedni pomimo tej wcześniejszej stwierdzonej owulacji dalej 27-dniowy, także za moim organizmem nie dojdziesz... Wczoraj miałam wizytę, dostałam clo 2x1 od 3 do 7 dc, mam dalej brać miovelię nac, inofem, wiesiołka, fembion, vit. d,b12 i zjawić się 12 dc na monitoringu. Ten ostatni cykl mnie przetyrał, bo miałam duże nadzieje... To mój pierwszy cykl stymulowany czymś więcej niż inofemem. Jak na was clo wpływał?

gratuluję kreseczek <3
Też będę miała pierwszy cykl stymulowany, ale aromkiem. I właśnie się zastanawiałam, czy brać jeszcze ten inofem, ale w sumie dużo mi go zostało, więc chyba wybiorę 🤔

Jak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansa 😅 A Ty?

reklama
Do góry