reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ile jesteś po owu? Bo progesteron wygląda imponująco jakby był w szczycie czyli jakieś z 7-8 dpo
10-12 dni po (bardziej 12 bo w piątek 18.02 miałam pęcherzyk 24 mm i wydaje mi zie ze w ten dzień pęcherzyk pękł ale potwierdzone owu mam z pon z wizyty)
Brałam luteinie 3x dziennie 50 mg, może dlatego tak wysoki prog?
dzisiaj 9 dzień ale już nie biorę bo po co, tylko wydłuży cykl 😔

10-12 dni po (bardziej 12 bo w piątek 18.02 miałam pęcherzyk 24 mm i wydaje mi zie ze w ten dzień pęcherzyk pękł ale potwierdzone owu mam z pon z wizyty)
Brałam luteinie 3x dziennie 50 mg, może dlatego tak wysoki prog?
dzisiaj 9 dzień ale już nie biorę bo po co, tylko wydłuży cykl 😔
Ja tez jak miałam negatywy to skracałam proga i brałam 8-9 dni

U mnie akurat to miało sens bo mam swoje cykle 27 dni a przy braniu proga wg zaleceń przez 10 dni wychodziło by mi ok 29dni
no ja wlasnie brzydko postąpiłam, powinnam brać duphaston do jutra, a po tych zawirowaniach odstawiłam dziś, bo nie chce czekać na okres długo...

U mnie akurat to miało sens bo mam swoje cykle 27 dni a przy braniu proga wg zaleceń przez 10 dni wychodziło by mi ok 29dni
no to u mnie, podobnie, moje 28 dni, a przy dupku odstawienie w 29 dniu cyklu. nie wiem jak mój organizm by zaregował, może dostałabym okres 4 dni o odstawieniu. A 11 marca mam drożność, więc lepiej, zeby mi sie nic nie spóźniło

Cześć dziewczyny,mój stary jeszcze w robocie więc widzicie to pierwsze :) Róznica miedzy testami 3 min..Najpierw radość,teraz przerażenie
20220303_054835.jpg
20220303_054254.jpg

reklama
Do góry