reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dalej nic 🙄
Oczywiście jeśli ma pokazać super fajny wynik to ja mogę jeszcze poczekać 😍
A tak poza tym, to ja wyszłam z domu o 7 rano oczywiście ogarnelam nam śniadania i obiady do pracy, a ten pół dnia siedział na HO zanim pojechał do firmy, długo musiał być bo zeżarł wszystko co miał wziąć 🙄 i oczywiście w domu syf, zmywarkę żeby wypakować to chyba by musiał mieć trzecia rękę 🙄 łóżka nie trzeba scielic 🙄 kawę zrobił w ekspresie i zostawił chyba dla mnie 🙄 resztę pominę 🙈
Leniuch jeden wstrętny, sie człowiek musi denerwować 😤

reklama
Dziewczyny po jakim czasie lekarz chciał szukać przyczyny i chcieć coś zdziałać a nie tylko starać się i suplementy ? Jakie badania hormonalne mogę zrobić ? 🙋🏼‍♀️
Po drugim poronieniu. Dostałam skierowanie do szpitala (ciąża obumarła) i po zabiegu, przed wyjściem ze szpitala pobrali mi krew na badania (wynik - mutacja genu V leiden)

Już pożałowałam :D ciśnienie teraz będzie mi powoli spadać mam nadzieję, ale uważam że to jest niesamowite, że w dobie internetu specjalista może mieć aż tak małą wiedzę i olewackie podejście :(
Rozumiem Cię doskonale Najgorsze że dokłada stresu i tak w trudnym przykrym momencie... Tule mocno 😘

Dalej nic 🙄
Oczywiście jeśli ma pokazać super fajny wynik to ja mogę jeszcze poczekać 😍
A tak poza tym, to ja wyszłam z domu o 7 rano oczywiście ogarnelam nam śniadania i obiady do pracy, a ten pół dnia siedział na HO zanim pojechał do firmy, długo musiał być bo zeżarł wszystko co miał wziąć 🙄 i oczywiście w domu syf, zmywarkę żeby wypakować to chyba by musiał mieć trzecia rękę 🙄 łóżka nie trzeba scielic 🙄 kawę zrobił w ekspresie i zostawił chyba dla mnie 🙄 resztę pominę 🙈
Leniuch jeden wstrętny, sie człowiek musi denerwować 😤
i jak ???

reklama
Beta żadna 🙁
Do tego zle tsh bo 4,33 a miesiąc temu miałam super 1,3 😔
Ft3 i 4 jeszcze w normie, glukoza 85 a na resztę czekam 😔
Kurrrrde, a taka miałam nadzieję...
Bierzesz jakieś leki na tarczycę? Bo u mnie też różnie wychodzi i ja nie wiem czy jest sens brać, jak ona raz jest dobra a raz zła

Do góry