reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dalej nic 🙄
Oczywiście jeśli ma pokazać super fajny wynik to ja mogę jeszcze poczekać 😍
A tak poza tym, to ja wyszłam z domu o 7 rano oczywiście ogarnelam nam śniadania i obiady do pracy, a ten pół dnia siedział na HO zanim pojechał do firmy, długo musiał być bo zeżarł wszystko co miał wziąć 🙄 i oczywiście w domu syf, zmywarkę żeby wypakować to chyba by musiał mieć trzecia rękę 🙄 łóżka nie trzeba scielic 🙄 kawę zrobił w ekspresie i zostawił chyba dla mnie 🙄 resztę pominę 🙈
Leniuch jeden wstrętny, sie człowiek musi denerwować 😤

reklama
Dziewczyny po jakim czasie lekarz chciał szukać przyczyny i chcieć coś zdziałać a nie tylko starać się i suplementy ? Jakie badania hormonalne mogę zrobić ? 🙋🏼‍♀️
Po drugim poronieniu. Dostałam skierowanie do szpitala (ciąża obumarła) i po zabiegu, przed wyjściem ze szpitala pobrali mi krew na badania (wynik - mutacja genu V leiden)

Już pożałowałam :D ciśnienie teraz będzie mi powoli spadać mam nadzieję, ale uważam że to jest niesamowite, że w dobie internetu specjalista może mieć aż tak małą wiedzę i olewackie podejście :(
Rozumiem Cię doskonale Najgorsze że dokłada stresu i tak w trudnym przykrym momencie... Tule mocno 😘

Dalej nic 🙄
Oczywiście jeśli ma pokazać super fajny wynik to ja mogę jeszcze poczekać 😍
A tak poza tym, to ja wyszłam z domu o 7 rano oczywiście ogarnelam nam śniadania i obiady do pracy, a ten pół dnia siedział na HO zanim pojechał do firmy, długo musiał być bo zeżarł wszystko co miał wziąć 🙄 i oczywiście w domu syf, zmywarkę żeby wypakować to chyba by musiał mieć trzecia rękę 🙄 łóżka nie trzeba scielic 🙄 kawę zrobił w ekspresie i zostawił chyba dla mnie 🙄 resztę pominę 🙈
Leniuch jeden wstrętny, sie człowiek musi denerwować 😤
i jak ???

reklama
Beta żadna 🙁
Do tego zle tsh bo 4,33 a miesiąc temu miałam super 1,3 😔
Ft3 i 4 jeszcze w normie, glukoza 85 a na resztę czekam 😔
Kurrrrde, a taka miałam nadzieję...
Bierzesz jakieś leki na tarczycę? Bo u mnie też różnie wychodzi i ja nie wiem czy jest sens brać, jak ona raz jest dobra a raz zła

Do góry