reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Opowiem Eam historię, która wydarzyła się kilka dobrych lat wstecz. Moja starsza siostra z rodziną zaplanowali wakacje na mazurach i wynajeli mega wielki domek. Pojechała siostra, szwagier, ich dwójka dzieci, syn szwagra z pierwszego malzenstwa (który jest w wieku mojego), moja mama, chrześnica szwagra i moje dzieciaki (ja z nimi nie byłam, bo zmieniłam robotę i nie dostałam urlopu). Jechali gdzieś na wycieczkę wszyscy autobusem, każdy każdego pilnował, tylko w autobusie Daniel (syn szwagra) zasnął i pojechał dalej. Szwagier dzwonił na pks, że dziecko zgubił i potem musiał po niego zapierdzielać 🤣

reklama
Mam wyniki..prog i tsh zadowalające ale ta prolaktyna.. myślałam że będzie najwyżej 30 :( Czyli znowu pipa rośnie 😒
Screenshot_20220228-144123_Drive.jpg

A taka prolaktyna to po drugiej tabletce dostinexu?
Taa ale brałam ją 10go i zamuliłam z badaniem ale przypuszczam że spadła i teraz znów zaczęła rosnąć ..powtórzę badanie za tydzień i będzie mniej więcej wiadomo czy rośnie i jak bardzo
Po pierwszej dawce spadła z 84 do 50 -badałam po 10ciu dniach

Taa ale brałam ją 10go i zamuliłam z badaniem ale przypuszczam że spadła i teraz znów zaczęła rosnąć ..powtórzę badanie za tydzień i będzie mniej więcej wiadomo czy rośnie i jak bardzo
Po pierwszej dawce spadła z 84 do 50 -badałam po 10ciu dniach
Ciekawe co jest u Ciebie przyczyną, bo nawet progesteron masz ładny jak na wysoką prolaktynę, chyba że to akurat też skutek Dostinexu

Ciekawe co jest u Ciebie przyczyną, bo nawet progesteron masz ładny jak na wysoką prolaktynę, chyba że to akurat też skutek Dostinexu
Musiałabym zrobić obciążenie metoclopramidem ale to w swoim czasie..jest opcja że to mój wkurw z z piatku na sobotę i alko wtedy trochę mi namieszało w wynikach..no po samym progu wydaje mi się że widać że spadła,nie mam też takich gór i dolin na wykresie temp jak przez ostatnie cykle

Co do prolaktyny. Czy jest tu jakaś specjalistka od prolaktyny? Bo ja tylko wiem jaka jest górna granica. A czy jest jakaś dolna granica przy staraniach? Czy im niższa tym lepsza? 😅

reklama
Do góry