reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
@Agneso wiele z nas zmieniało lekarzy Często nie raz... I w żaden sposób to nie pomaga... Dziwny post jak na osobę co się stara 4 lata... Jakbyś zupełnie nie wiedziała z czym wiąże się taki okres starań. Dobrze że Ci się udało i gratuluję ale nie udawaj teraz mentora wszystkich starających... A i jak już napisałas to po co za chwilę post usuwasz?

Sorka, że się wtrącę ale tak czytam i chyba jest różnica między 5tygodniami a dwa-trzy dni różnicy (plemniki są zdolne żyć kilka dni a monitoringu nie miałaś). Więcej optymizmu i trzymam kciuki za zdrową ciążę [emoji110]
Ostatnio też nie miałam, poza tym dopiero w zeszłym miesiącu trafiłam na kompetentnego lekarza. Wcześniejsza podczas kontroli nawet nie umiała jajnika zauważyć więc zdecydowanie bardziej ufałam w kwestii owulacji sobie niż jej 😂 nie zawsze monitoring daje potwierdzenie

Ostatnio też nie miałam, poza tym dopiero w zeszłym miesiącu trafiłam na kompetentnego lekarza. Wcześniejsza podczas kontroli nawet nie umiała jajnika zauważyć więc zdecydowanie bardziej ufałam w kwestii owulacji sobie niż jej 😂 nie zawsze monitoring daje potwierdzenie
Jak już nie raz tu pisano - pewność daje tylko ciąża 🤣

@Agneso wiele z nas zmieniało lekarzy Często nie raz... I w żaden sposób to nie pomaga... Dziwny post jak na osobę co się stara 4 lata... Jakbyś zupełnie nie wiedziała z czym wiąże się taki okres starań. Dobrze że Ci się udało i gratuluję ale nie udawaj teraz mentora wszystkich starających... A i jak już napisałas to po co za chwilę post usuwasz?
Dobra dziewczyny skończcie z tymi atakami . W moim poście nie było nic złego a wy mnie atakujecie. Powodzenia wam życzę

reklama
Do góry