reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Na podstawie wywiadu i badań ginekologicznych, usg przez pochwę, odbyt itp. Mam jakieś zmiany przy jelitach, zdarzają się torbiele endometrialne. Do tego bolesne stosunki, krew w kale, bóle brzucha cały miesiąc, nasilające się podczas miesiączek (do tego nudności, wymioty, krwotoki, omdlenia i biegunki przez pierwsze 4 dni miesiączki,)i. Najlepiej chyba diagnozować za pomocą laparoskopii ale u mnie nie można jej przeprowadzić ze względu na niskie AMH. Jeszcze wiele badań w tym kierunku nie robiłam ale póki co skupiam się na ciąży póki jeszcze mam jakiekolwiek owulacje...
Przy Twoich objawach, moje to pikuś. 🥵 Współczuję i trzymam kciuki za dwie kreski! ❤️

Zupełnie nie wiem skąd ten smutek.
Nie masz pojęcia kiedy miałaś owulacje (nie, odczuwanie bólu to żadne potwierdzenie owulacji. 100 razy się to zgra w czasie i raz nie zgra), masz bete bez zbadanego przyrostu więc nie ma ani jednego powodu żeby tak wyrokować
Dzisiaj rano testowane, pojawiła się druga kreska, której wczoraj nie było :( czyli beta jeszcze wzrosła :(

Zupełnie nie wiem skąd ten smutek.
Nie masz pojęcia kiedy miałaś owulacje (nie, odczuwanie bólu to żadne potwierdzenie owulacji. 100 razy się to zgra w czasie i raz nie zgra), masz bete bez zbadanego przyrostu więc nie ma ani jednego powodu żeby tak wyrokować
Współżylismy tylko w owu, później nie. Żaden anioł mnie ostatnio nie odwiedził, więc chyba jednak nie jest możliwe żeby to była ciąża z powietrza 😂

reklama
Do góry