reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny czy miałyście kiedyś bardzo ostry nasilający się ból podczas okresu po jednej stronie? Czuje jakby ktoś wyrywał mi jajnik ból jest ostry i coraz bardziej się nasila od rana. Ból jest tylko po prawej stronie.
Teraz tak mam tez po prawej ale do miesiączki 5 dni jeszcze 🙄

reklama
Dziewczyny czy miałyście kiedyś bardzo ostry nasilający się ból podczas okresu po jednej stronie? Czuje jakby ktoś wyrywał mi jajnik ból jest ostry i coraz bardziej się nasila od rana. Ból jest tylko po prawej stronie.
Ja miałam takie dolegliwości jak miałam torbiel która pękła w trakcie okresu.

A jaki ty masz stosunek LH do FSH? Konsultowałaś już z lekarzem?
Ja mam 0.6. Wszystkie inne hormony w normie (poza lekko podwyższonym testosteronem). Endokrynolog kazał się nie przejmować (mowi ze jesli wystapilaby niedoczynnosc to mozna by bylo sie przyjrzec), z ginem będę konsultować ale tu dziewczyny pisały ze jeśli występują naturalne owulacje i nie ma problemów z hormonami przysadki to lekarze się tym nie przejmują. Daj koniecznie znać jak będziesz po konsultacji

Mój szpital mnie wyśmieje. Godzinę temu wzięłam dwie tabletki leku który bierze się po operacjach niby jest silny. Pije herbatę nie wiem jak jeszcze to złagodzić.
Jak się okaże że masz skręt jajnika albo coś w tym stylu to niestety byłoby dużo bardziej niemiło niż to, że ktoś Cię wyśmieje. Jeśli rzeczywiście Cię tak boli jak przez to jedź do szpitala i niech Ci zrobią chociaż USG.

Moja koleżanka tak dwa dni chodziła z ostrym zapaleniem przydatków aż w końcu była przekonana, że umiera i trafiła na chirurgię.

reklama
Dziewczyny jajnik boli przed w trakcie i po owulacji dobrze rozumiem??

Tak się zastanawiam od momentu bólu ile czasu może dojść do zapłodnienia 😅

Do góry