C
Chemik97
Gość
Dzięki wtedy się nie udało, ale teraz się udaOjej
To widzisz nie wiedziałam i 3 dni przed miesiączka jak miałam 3 to się nastawiałam ze może coś z tego będzie.
Ściskam Cię mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wtedy się nie udało, ale teraz się udaOjej
To widzisz nie wiedziałam i 3 dni przed miesiączka jak miałam 3 to się nastawiałam ze może coś z tego będzie.
Ściskam Cię mocno
Cały czas na to liczęDzięki wtedy się nie udało, ale teraz się uda
Dawaj znać jak zaczniesz testować czy w tym cyklu też wolisz od razu iść na betę?Cały czas na to liczę
Ja tylko na betęDawaj znać jak zaczniesz testować czy w tym cyklu też wolisz od razu iść na betę?
No oby, objawy nie kłamią u mnie nie kłamałyJa tylko na betę
W pt powinnam dostać @ ale później zaczęłam brać luteinę wiec może się opóźnić ale myśle ze sr/ czw zrobie betę bo będę 12/13 dpo to jak ma coś wyjść to już wyjdzie
Przypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?No oby, objawy nie kłamią u mnie nie kłamały
No takie standardowe ból piersi, takie jakby pikanie w macicy i takie uczucie bąbelków, nie wiem jak to opisać. To wszystko co se człowiek wmawia przy ciąży to właśnie miałam. Ale jak widać na niewiele się to zdałoPrzypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?
Ja dziś mam jakieś obniżenie nastroju. Przy każdej wizycie w toalecie zerkam na śluz, majtek mi nie zalewa ale jest caly czas poślizg w pochwie, bardzo biały i bez grudek, taki dziwny jakby to były resztki globułki dopochwowej czy pozostałości po jakimś gęstym, kremowym lubrykancie. Do tego tylko zmęczenie ale cycki w normie i jajnik tylko raz dal o sobie znać. Zastanawiam się czy jakieś infekcji nie złapałam
Mimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosiNie ma szans na prawidłową ciążę, ale dzięki teraz liczę tylko, że "okres" przyjdzie jutro, bo w pon idę wyrywać ósemkę pod solidnym znieczuleniem i nie chcę do tego krwawić jak zarzynane prosię
Nie mam wyjścia, taki był wolny termin ja mam i tak bardzo wysoki próg bólu więc na pewno bym zniosła, to jest moja ostatnia ósemka do wyrwania i bardzo chcę mieć ją z głowy.Mimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosi