reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No oby, objawy nie kłamią :D u mnie nie kłamały :D
Przypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?
Ja dziś mam jakieś obniżenie nastroju. Przy każdej wizycie w toalecie zerkam na śluz, majtek mi nie zalewa ale jest caly czas poślizg w pochwie, bardzo biały i bez grudek, taki dziwny jakby to były resztki globułki dopochwowej czy pozostałości po jakimś gęstym, kremowym lubrykancie. Do tego tylko zmęczenie ale cycki w normie i jajnik tylko raz dal o sobie znać. Zastanawiam się czy jakieś infekcji nie złapałam :(

Przypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?
Ja dziś mam jakieś obniżenie nastroju. Przy każdej wizycie w toalecie zerkam na śluz, majtek mi nie zalewa ale jest caly czas poślizg w pochwie, bardzo biały i bez grudek, taki dziwny jakby to były resztki globułki dopochwowej czy pozostałości po jakimś gęstym, kremowym lubrykancie. Do tego tylko zmęczenie ale cycki w normie i jajnik tylko raz dal o sobie znać. Zastanawiam się czy jakieś infekcji nie złapałam :(
No takie standardowe :D ból piersi, takie jakby pikanie w macicy i takie uczucie bąbelków, nie wiem jak to opisać. To wszystko co se człowiek wmawia przy ciąży to właśnie miałam. Ale jak widać na niewiele się to zdało

Nie ma szans na prawidłową ciążę, ale dzięki :D teraz liczę tylko, że "okres" przyjdzie jutro, bo w pon idę wyrywać ósemkę pod solidnym znieczuleniem i nie chcę do tego krwawić jak zarzynane prosię
Mimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosi :(

Mimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosi :(
Nie mam wyjścia, taki był wolny termin :( ja mam i tak bardzo wysoki próg bólu więc na pewno bym zniosła, to jest moja ostatnia ósemka do wyrwania i bardzo chcę mieć ją z głowy.

reklama
Kurcze ginekolog odpisała, że to może być prawidłowa zdrowa ciąża i mam badać znowu w pn :( coś czuję, że znowu zmienię lekarza haha

Do góry