reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Covid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościachExactly.
Musiałam już zmierzyć się z już covidem, lockdownem.... trzema pogrzebami w rodzinie... Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
C
Chemik97
Gość
U nas w bankomatach pusto xD co jestU nas w mieście na momencie zrobiły się kolejki na stacjach benzynowych, podobno litr ma nawet 8 zł kosztować...
L
Ladycarooo
Gość
A myśleliśmy, że 2020 był zjebany. Teraz się cieszę że brałam ślub w covidzieCovid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościach
C
Chemik97
Gość
A za 10 lat będziemy wspominać jak nam się dobrze żyło w 2022 haha. Co za światA myśleliśmy, że 2020 był zjebany. Teraz się cieszę że brałam ślub w covidzie
L
Ladycarooo
Gość
I za jakiś czas dzieci się będą uczyć z podręczników o 3 wojnie światowej, która zaczeła się 24.02.2022... I nie będzie im się chciało zapamiętać daty.A za 10 lat będziemy wspominać jak nam się dobrze żyło w 2022 haha. Co za świat
Mam nadzieję, że jednak nie rozpęta się to do 3 wojny światowej.
Madame JS
We Francji do Ukrainy dalej, więc covid nadal w wiadomościach... No ale tu dla ludzi większą tragedią od wojny "na wschodzie" jest paszport szczepionkowy...Covid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościach
Ceonis
Dziewczyny a macie może blade lub zielone pojęcie, dlaczego te owulaki mi tak wychodza? Skoro narazie na owu się nie zapowiada, to dlaczego mam pozytywny test? Zrobię jeszcze przez kilka następnych dni, ale coś czuję, że znowu będą same pozytywne
Erinti7
Kolejki na stację paliw, pustki w bankomatach, czyli jak zwykle owczy pęd, tak jak przy covidzie. Ciekawe czy coronavirusowi eksperci od przetrwania zużyli już swoje zapasy papieru toaletowego i sosów w słoikach, które im były tak niezbędne.
Strasznie mnie wk***** narracja strachu, która napędza się przez każdy kolejny news i fakenews, czy dyskusje internautów, którzy próbują z siebie robić ekspertów. Nijak ma się to do przygotowania na to, co przyniesie los, a wielu ludziom bardzo wrażliwym, czy z problemami natury psychicznej samo takie nakręcanie może już wyrządzić realną krzywdę.
Strasznie mnie wk***** narracja strachu, która napędza się przez każdy kolejny news i fakenews, czy dyskusje internautów, którzy próbują z siebie robić ekspertów. Nijak ma się to do przygotowania na to, co przyniesie los, a wielu ludziom bardzo wrażliwym, czy z problemami natury psychicznej samo takie nakręcanie może już wyrządzić realną krzywdę.
reklama
L
Ladycarooo
Gość
No jeśli pozytyw, to może owulka wcześniej? Organizm to nie matmaDziewczyny a macie może blade lub zielone pojęcie, dlaczego te owulaki mi tak wychodza? Skoro narazie na owu się nie zapowiada, to dlaczego mam pozytywny test? Zrobię jeszcze przez kilka następnych dni, ale coś czuję, że znowu będą same pozytywne
Podziel się: