reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

U nas w mieście na momencie zrobiły się kolejki na stacjach benzynowych, podobno litr ma nawet 8 zł kosztować... 😱

reklama
A za 10 lat będziemy wspominać jak nam się dobrze żyło w 2022 haha. Co za świat
I za jakiś czas dzieci się będą uczyć z podręczników o 3 wojnie światowej, która zaczeła się 24.02.2022... I nie będzie im się chciało zapamiętać daty.
Mam nadzieję, że jednak nie rozpęta się to do 3 wojny światowej.

Dziewczyny a macie może blade lub zielone pojęcie, dlaczego te owulaki mi tak wychodza? Skoro narazie na owu się nie zapowiada, to dlaczego mam pozytywny test? Zrobię jeszcze przez kilka następnych dni, ale coś czuję, że znowu będą same pozytywne

Kolejki na stację paliw, pustki w bankomatach, czyli jak zwykle owczy pęd, tak jak przy covidzie. Ciekawe czy coronavirusowi eksperci od przetrwania zużyli już swoje zapasy papieru toaletowego i sosów w słoikach, które im były tak niezbędne.
Strasznie mnie wk***** narracja strachu, która napędza się przez każdy kolejny news i fakenews, czy dyskusje internautów, którzy próbują z siebie robić ekspertów. Nijak ma się to do przygotowania na to, co przyniesie los, a wielu ludziom bardzo wrażliwym, czy z problemami natury psychicznej samo takie nakręcanie może już wyrządzić realną krzywdę.

reklama
Dziewczyny a macie może blade lub zielone pojęcie, dlaczego te owulaki mi tak wychodza? Skoro narazie na owu się nie zapowiada, to dlaczego mam pozytywny test? Zrobię jeszcze przez kilka następnych dni, ale coś czuję, że znowu będą same pozytywne
No jeśli pozytyw, to może owulka wcześniej? Organizm to nie matma :)

Do góry