reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jestem pewna ze @ nie przyjdzie jeśli wzięliście się do roboty odpowiednio wcześniej 🙊🤞
Była robota przez 3 dni z rzędu (2 dni i 1 dzień przed owu, a także w dniu kiedy mi ginka powiedziała, że była owulacja już). Jutro mam 23dc i się właśnie zastanawiałam czy nie przespałam czasu na badanie proga przez to, że się ta owulacja pospieszyła. Jutro 10dpo, beta by już chyba mogła wyjść. Boje się robić testy i betę w tym miesiącu :( mam jakieś przeczucia, że znowu nic z tego.

reklama
Była robota przez 3 dni z rzędu (2 dni i 1 dzień przed owu, a także w dniu kiedy mi ginka powiedziała, że była owulacja już). Jutro mam 23dc i się właśnie zastanawiałam czy nie przespałam czasu na badanie proga przez to, że się ta owulacja pospieszyła. Jutro 10dpo, beta by już chyba mogła wyjść. Boje się robić testy i betę w tym miesiącu :( mam jakieś przeczucia, że znowu nic z tego.
Możesz czekać wytrwale jeśli wolisz ale ja bym testowała 🙊

Hej dziewczyny,
wrzucam Wam istotne info. Przejrzyjcie swoje kosmetyki ☹️

Załączniki

• EB4EBA2E-D134-4985-AF8E-5EF205EB1152.png
    EB4EBA2E-D134-4985-AF8E-5EF205EB1152.png
    140,9 KB · Wyświetleń: 64
A ja nie wiem co jest grane :/ 5 dni po owu a śluzu tyle i to biel wizira, piersi nabrzmiałe i brzuch boli jak na okres a mam go mieć dopiero w przyszły piątek…
Nie chce mi się wierzyć ze może się udało bo czuje się jakbym miała zaraz dostać okresu, poza tym zagnieżdżenie się nie odbywa w takim tempie 🙄
Cała glupia już jestem z tego 😞

ja właśnie wróciłam od gina i dał mi ovitrelle pierwszy raz. No i jeśli nie zajdę w tym cyklu to w przyszłym mam iść na histeroskopie, bo wynalazł polipa w trzonie macicy 🙄
To się chyba nigdy nie skończy..
To trzymam kciuki, żeby się powiodło!
Też mam wrażenie, że to nie nigdy nie skończy.... Zawsze coś

A ja nie wiem co jest grane :/ 5 dni po owu a śluzu tyle i to biel wizira, piersi nabrzmiałe i brzuch boli jak na okres a mam go mieć dopiero w przyszły piątek…
Nie chce mi się wierzyć ze może się udało bo czuje się jakbym miała zaraz dostać okresu, poza tym zagnieżdżenie się nie odbywa w takim tempie 🙄
No to pozostaje tylko czekać 😉

A malowałaś w tym cyklu ściany? Jeśli tak, to pewnie zagnieżdżenie

Ja dziś 1dpo, temperatura skoczyła książkowo 😉 Teraz mam intensywny tydzień, bo w sobotę urodziny szwagra, we wtorek wizyta u lekarza, a poza tym w tygodniu będę szukać prezentów urodzinowych dla mojej mamy i chrześnicy, bo jedziemy do nich w następny weekend (chrześnica ma urodziny 07.03, a mama 9.03), mam nadzieję, że dzięki temu nie będę myślała o testowaniu 🙆‍♀️

reklama
ja właśnie wróciłam od gina i dał mi ovitrelle pierwszy raz. No i jeśli nie zajdę w tym cyklu to w przyszłym mam iść na histeroskopie, bo wynalazł polipa w trzonie macicy 🙄
To się chyba nigdy nie skończy..
Nie martw się! Ważne, że do przodu... Miałam podobną historię, sporo czasu upłynęło zanim nastąpił etap polipa i ovitrelle, no ale przynajmniej wiadomo, że przeszkody będą wyeliminowane i wsparcie owulacji nastąpi. Będzie dobrze!

Do góry