reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Jestem pewna ze @ nie przyjdzie jeśli wzięliście się do roboty odpowiednio wcześniej 🙊🤞
Była robota przez 3 dni z rzędu (2 dni i 1 dzień przed owu, a także w dniu kiedy mi ginka powiedziała, że była owulacja już). Jutro mam 23dc i się właśnie zastanawiałam czy nie przespałam czasu na badanie proga przez to, że się ta owulacja pospieszyła. Jutro 10dpo, beta by już chyba mogła wyjść. Boje się robić testy i betę w tym miesiącu :( mam jakieś przeczucia, że znowu nic z tego.

reklama
Była robota przez 3 dni z rzędu (2 dni i 1 dzień przed owu, a także w dniu kiedy mi ginka powiedziała, że była owulacja już). Jutro mam 23dc i się właśnie zastanawiałam czy nie przespałam czasu na badanie proga przez to, że się ta owulacja pospieszyła. Jutro 10dpo, beta by już chyba mogła wyjść. Boje się robić testy i betę w tym miesiącu :( mam jakieś przeczucia, że znowu nic z tego.
Możesz czekać wytrwale jeśli wolisz ale ja bym testowała 🙊

Hej dziewczyny,
wrzucam Wam istotne info. Przejrzyjcie swoje kosmetyki ☹️

Załączniki

• EB4EBA2E-D134-4985-AF8E-5EF205EB1152.png
    EB4EBA2E-D134-4985-AF8E-5EF205EB1152.png
    140,9 KB · Wyświetleń: 70
A ja nie wiem co jest grane :/ 5 dni po owu a śluzu tyle i to biel wizira, piersi nabrzmiałe i brzuch boli jak na okres a mam go mieć dopiero w przyszły piątek…
Nie chce mi się wierzyć ze może się udało bo czuje się jakbym miała zaraz dostać okresu, poza tym zagnieżdżenie się nie odbywa w takim tempie 🙄
Cała glupia już jestem z tego 😞

ja właśnie wróciłam od gina i dał mi ovitrelle pierwszy raz. No i jeśli nie zajdę w tym cyklu to w przyszłym mam iść na histeroskopie, bo wynalazł polipa w trzonie macicy 🙄
To się chyba nigdy nie skończy..
To trzymam kciuki, żeby się powiodło!
Też mam wrażenie, że to nie nigdy nie skończy.... Zawsze coś

A ja nie wiem co jest grane :/ 5 dni po owu a śluzu tyle i to biel wizira, piersi nabrzmiałe i brzuch boli jak na okres a mam go mieć dopiero w przyszły piątek…
Nie chce mi się wierzyć ze może się udało bo czuje się jakbym miała zaraz dostać okresu, poza tym zagnieżdżenie się nie odbywa w takim tempie 🙄
No to pozostaje tylko czekać 😉

A malowałaś w tym cyklu ściany? Jeśli tak, to pewnie zagnieżdżenie

Ja dziś 1dpo, temperatura skoczyła książkowo 😉 Teraz mam intensywny tydzień, bo w sobotę urodziny szwagra, we wtorek wizyta u lekarza, a poza tym w tygodniu będę szukać prezentów urodzinowych dla mojej mamy i chrześnicy, bo jedziemy do nich w następny weekend (chrześnica ma urodziny 07.03, a mama 9.03), mam nadzieję, że dzięki temu nie będę myślała o testowaniu 🙆‍♀️

reklama
ja właśnie wróciłam od gina i dał mi ovitrelle pierwszy raz. No i jeśli nie zajdę w tym cyklu to w przyszłym mam iść na histeroskopie, bo wynalazł polipa w trzonie macicy 🙄
To się chyba nigdy nie skończy..
Nie martw się! Ważne, że do przodu... Miałam podobną historię, sporo czasu upłynęło zanim nastąpił etap polipa i ovitrelle, no ale przynajmniej wiadomo, że przeszkody będą wyeliminowane i wsparcie owulacji nastąpi. Będzie dobrze!

Do góry