reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Je tez dziś 1dc, obudziło mnie krwawienie o 4 nad ranem 🙈 mega krótki był ten cykl u mnie, 27dni.

Tez tak sądzę, ale z drugiej strony pomyśl o tym pięknym prezencie na święta ❤️❤️❤️ I te zdjęcia bobaska w koszu mojzesza albo w kokonie pod rozswietlną choinką 🤩

@Chemik97 trzymam kciuki by to było to 🤞🏻🤞🏻
Ja właśnie w sumie chciałabym grudzień, bo mąż i brat mają wtedy urodziny i fajnie by było :)

reklama
Ja jestem z grudnia i moja córka też więc sądzę że to wystarczy,zaciskam nogi do kwietnia 🤣🤣🤣
Ja planowałam zacisnąć nogi w marcu, ale jak tak teraz roboczo sobie kalkuluję to bezpieczniej by było przeczekać marzeń i kwiecień, a dwóch miesięcy to mi jednak trochę szkoda. Sprawa do przemyślenia😕

Ja też jakoś nie chce w grudniu, ani styczniu.. ale z drugiej strony tyle czekania i odpuścić 2 cykle to za dużo 😉 cichutko liczę na ten cykl, chociaż szansę marne.. ale zobaczyłabym 2 kreski w okolicach moich urodzin, a termin miałabym w okolicach Ur męża 😁

Ja tam nie odpuszczam ani jednego dnia 🤣 może się rodzic w Boże narodzenie, sylwestra, walentynki, matki boskiej zielnej byle by w końcu coś ruszyło w tym temacie 😤
Ja tak samo. Wszystko jedno kiedy, byle już było.
Teraz chciałam w 3dc iść powtórzyć badania hormonalne ale siedzę na kwarantannie i znowu krew w piach 😳 stary tez miał badać nasienie i nic z tego. Jedynie badania na trombo chyba zamówię, nic innego mi nie pozostało 🙄

Ja też jakoś nie chce w grudniu, ani styczniu.. ale z drugiej strony tyle czekania i odpuścić 2 cykle to za dużo 😉 cichutko liczę na ten cykl, chociaż szansę marne.. ale zobaczyłabym 2 kreski w okolicach moich urodzin, a termin miałabym w okolicach Ur męża 😁
Ze stycznia czemu nie?
Jestem ze stycznia i uważam ze super, pierwsza miałam osiemnastkę, pierwsza zdałam prawko w klasie, styczeń jest mega- gorzej ze spacerami 😂
Ale do ogarnięcia :)
Mam nadzieje ze wszystkie odczarujemy deszczowy listopad i w kolejnych tygodniach pojawi się tu wysyp testów z dwoma kreseczkami ! 😍

Jakbym za tydzień zobaczyła taką bete to na bank bym sobie zdiagnozowała jakiegoś raka[emoji23]
Oooo to trzymam kciuki za betę za tydzień na poziomie 3k, może to znak :) [emoji3590] może to tylko plamienie, które zaraz ustanie :)
U mnie ewidentnie 1 dc[emoji23] potop jak cholera.
Od 4 rano nie mieliśmy prądu i zasięgu więc armagedon [emoji33] mam nadzieję, że u Was wszystkich obyło się bez strat.
Odpisała mi wreszcie moja ginekolog na temat moich wyników ostatnich i od poniedziałku zaczynam przygodę z bromocornem[emoji849]
Miałam też dramatyczny poziom żelaza i internista kazał suplementowac, wykupiłam, ale kazała przestać łykać póki co. Nie mam pojęcia dlaczego i dopytam dopiero na wizycie [emoji849]

reklama
Jakbym za tydzień zobaczyła taką bete to na bank bym sobie zdiagnozowała jakiegoś raka[emoji23]U mnie ewidentnie 1 dc[emoji23] potop jak cholera.
Od 4 rano nie mieliśmy prądu i zasięgu więc armagedon [emoji33] mam nadzieję, że u Was wszystkich obyło się bez strat.
Odpisała mi wreszcie moja ginekolog na temat moich wyników ostatnich i od poniedziałku zaczynam przygodę z bromocornem[emoji849]
Miałam też dramatyczny poziom żelaza i internista kazał suplementowac, wykupiłam, ale kazała przestać łykać póki co. Nie mam pojęcia dlaczego i dopytam dopiero na wizycie [emoji849]
Czy bromocorn to jest to samo co bromergon? Też chyba mi to dadzą :D po miesiącu łykania inozytolu prolaktyna spadła z 46 na 36, więc raczej ten spadek zawdzięczam konkretnemu wyspaniu przed badaniem niż tabletkom. Daj znać jak się będziesz po tym czymś czuła, bo bardzo się tego leku boję

Do góry