Katie92
Zaangażowana w BB
Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!Mam chyba dobre wieści zrobiłam właśnie przed sekunda test jestem 8 dni po owu więc nawet na nic nie liczyłam a tam delikatna kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!Mam chyba dobre wieści zrobiłam właśnie przed sekunda test jestem 8 dni po owu więc nawet na nic nie liczyłam a tam delikatna kreska
Ponieważ poprzedni poród był w 34 tc, więc mając termin na styczeń duże prawdopodobieństwo, że urodze w grudniu a tak to do stycznia nie mam nicZe stycznia czemu nie?
Jestem ze stycznia i uważam ze super, pierwsza miałam osiemnastkę, pierwsza zdałam prawko w klasie, styczeń jest mega- gorzej ze spacerami
Ale do ogarnięcia
Mam nadzieje ze wszystkie odczarujemy deszczowy listopad i w kolejnych tygodniach pojawi się tu wysyp testów z dwoma kreseczkami !
Miałam brać bromergon na zahamowanie laktacji, lekarz ostrzegał, że mogę się po nim źle czuć, polecił wtedy zmniejszyć dawkę... Do zakupu nie doszło bo nie było w aptece [emoji854]
Zrobiłam teraz zdjęcie ale nic nie widać. Na żywo widzę.Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!
Zrobiłam teraz zdjęcie ale nic nie widać. Na żywo widzę.
Ta kreska pojawiła się w sekundę . Mam niestety tej samej firmy trzymam go na rano.Na zdjęciu też widać.
Ale jeśli masz test innej firmy to zrób go jutro rano.
Po historiach z forum i sama po sobie wiem, że te testy to chujki, ale mimo to mam nadzieję, że u Ciebie to piękna ciążowa krecha [emoji1696]
Ta kreska pojawiła się w sekundę . Mam niestety tej samej firmy trzymam go na rano.
Dlatego nie róbcie za szybko bo cała frajda ucieka nie wiadomo czy się cieszyc czy coNo tak jak mówię, ja mam nadzieję, że to ciążowa i jutro będzie radość [emoji7]
Dlatego nie róbcie za szybko bo cała frajda ucieka [emoji1787] nie wiadomo czy się cieszyc czy co [emoji16]