Bibi89
Fanka BB :)
U mnie stary zrobił mojito z ananasem czyli normalne życie ale niech się zagnieżdżaja też piję, zarówno infoem jak i czasem bimber, bo mój tata robi xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie stary zrobił mojito z ananasem czyli normalne życie ale niech się zagnieżdżaja też piję, zarówno infoem jak i czasem bimber, bo mój tata robi xD
Ja jestem co prawda przed owu ale wczoraj wymiotowałam po winie - może to tez już znakPowiem Ci, że mnie też wczoraj odrzuciło to jest niewątpliwie znak
No bo ja czasem wpisuję się na datę, a i tak sikam parę dni wcześniej kij wie po co xD
Ja nie, przynajmniej dopóki nie kupię testu XDMyśle ze większość tak robi w ukryciu [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja myślę że to znak ze za dużo wypiłaśJa jestem co prawda przed owu ale wczoraj wymiotowałam po winie - może to tez już znak
Ja nie, przynajmniej dopóki nie kupię testu XD
Ale jak już go kupię to pozamiatane niezależnie jak daleko do okresu XDDlatego napisałam większość, a nie wszyscy [emoji6]
a ja np mam 20 testów, a jeszcze wczoraj zamawiałam testy na kowid to oczywiście zamówiłam 3 testy ciążowe, bo ten sam sprzedawca i tanio xDAle jak już go kupię to pozamiatane niezależnie jak daleko do okresu XD
Ale wiesz… ty nie masz „nauczki” XDa ja np mam 20 testów, a jeszcze wczoraj zamawiałam testy na kowid to oczywiście zamówiłam 3 testy ciążowe, bo ten sam sprzedawca i tanio xD
Ale jak już go kupię to pozamiatane niezależnie jak daleko do okresu XD