pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja pierwsza i jedyna ciąża jak dotąd to był biochem. Nigdy nie zapomnę tekstu mojej teściowej ze to pewnie jakiś „lewy” plemnik był i dobrze się stało, bo urodzilabym dziwadło. Dla jasności, nie mamy kontaktu z teściowa już od jakiegoś czasu, bo to jest okropna kobieta.Ja niedawno mówiłam, że nie rozumiem kobiet, które płaczą po ciąży biochemicznej, bo czym jest taka strata w porównaniu np z urodzeniem martwego dziecka. Jak mi się to przypomniało ostatnio to aż mnie ciarki przeszły. Ale przypuszczam, że o to w tym wszystkim chodzi, każdy porównuje do swoich przeżyć i wydaje mu się, że akurat on na tym miejscu by tak nie przeżywał i był twardszy.
Hej co przyjmujesz na zbicie prolaktyny? Mi w cyklu z CastaDziewczyny, zapraszamy i życzymy powodzenia. U mnie dzisiaj owu więc działamy. Co prawda biorę leki na zbicie prolaktyny dopiero od kilku dni ale i tak mam nadzieje, że może teraz się uda
Hej co przyjmujesz na zbicie prolaktyny? Mi w cyklu z Castagnusem udało się zajść w ciążę po 8 miesiącach starań, może przypadek, a może nie powodzeniaDziewczyny, zapraszamy i życzymy powodzenia. U mnie dzisiaj owu więc działamy. Co prawda biorę leki na zbicie prolaktyny dopiero od kilku dni ale i tak mam nadzieje, że może teraz się uda