reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny! U mnie dziś spadek temperatury (więc może jednak będzie ta owulacja? 🤔). Standardowo wykresik dodaję 😝
Życzenia złożę troszkę później 😘

Załączniki

• e7493abf-d089-4bf2-aaee-87afd31b4c0e.jpg
    e7493abf-d089-4bf2-aaee-87afd31b4c0e.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Kochane moje! Życzę Wam Wesołych (ale tak naprawdę wesołych, a nie na pokaz) Świąt! Dla tych co owulują udanych i owocnych starań, dla tych co mają @ - wytrwałości (pamiętacie, że po burzy przychodzi piękny i słoneczny dzień). Dla tych co czekają na testowanie: oby ten czas zleciał jak najmilej i jak najszybciej! Dla wszystkich dwóch kreseczek i donoszonych zdowych ciąż - obyśmy przestały być już staraczkami! Pamietajcie! Nowy Rok - nowe możliwości! 2022 będzie Nasz! 😘💐💪

Załączniki

• de8949d8-2a20-4c81-ab07-72a8803a2d05.jpg
    de8949d8-2a20-4c81-ab07-72a8803a2d05.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 105
Ja niedawno mówiłam, że nie rozumiem kobiet, które płaczą po ciąży biochemicznej, bo czym jest taka strata w porównaniu np z urodzeniem martwego dziecka. Jak mi się to przypomniało ostatnio to aż mnie ciarki przeszły. Ale przypuszczam, że o to w tym wszystkim chodzi, każdy porównuje do swoich przeżyć i wydaje mu się, że akurat on na tym miejscu by tak nie przeżywał i był twardszy.
moja pierwsza i jedyna ciąża jak dotąd to był biochem. Nigdy nie zapomnę tekstu mojej teściowej ze to pewnie jakiś „lewy” plemnik był i dobrze się stało, bo urodzilabym dziwadło. Dla jasności, nie mamy kontaktu z teściowa już od jakiegoś czasu, bo to jest okropna kobieta.
Jak ktos nie przeżył, to nie zrozumie. A szczególnie jak ktos długo wyczekuje tych kresek, chwile potem je tracąc.

Dziewczyny, zapraszamy i życzymy powodzenia. U mnie dzisiaj owu więc działamy. Co prawda biorę leki na zbicie prolaktyny dopiero od kilku dni ale i tak mam nadzieje, że może teraz się uda :)

Załączniki

• Screenshot_20211226-100932_Premom.jpg
    Screenshot_20211226-100932_Premom.jpg
    163,6 KB · Wyświetleń: 60
Hej dziewczyny, u mnie dzis juz 18 dc, niestety raczej starcony cykl bo nie udalo sie postarać cale święta.. :( wiec raczej mala szansa. No trudno, w takim razie pewnie w środę wybiore sie na biocenoze i cytologie.

reklama
Dziewczyny, zapraszamy i życzymy powodzenia. U mnie dzisiaj owu więc działamy. Co prawda biorę leki na zbicie prolaktyny dopiero od kilku dni ale i tak mam nadzieje, że może teraz się uda :)
Hej ☺️ co przyjmujesz na zbicie prolaktyny? Mi w cyklu z Casta
Hej 😊 co przyjmujesz na zbicie prolaktyny? Mi w cyklu z Castagnusem udało się zajść w ciążę po 8 miesiącach starań, może przypadek, a może nie😉 🤗 powodzenia ✊

Do góry