reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Apropo rad jakie słyszymy to np mnie też 'dobijają' takie:
"XYZ była u takiego super ginekologa, teraz jest w ciąży, może powinnaś iść"
Raz, ze każdy przypadek jest inny. Mój mąż ma problem z nasieniem a nam ginekologa polecają, bo znajoma znajomej zaszła.
Po drugie, jak kobieta się stara długo, to już X tych lekarzy przeszła i naprawdęszuka dla siebie najlepszego.
A teraz ktoś Ci wyskakuje z jakimś lekarzem bo randomowa osoba.
Ogólnie nie lubię przekładania sytuacji na mnie z obcych osób.Każdy przypadek jest indywidualny.
Mam to samo. Każda z nas jest inna, nie można tego wrzucać do jednego wora. A takie gadanie tylko dobija psychicznie kobietę (w moim przypadku).

Ja mam taką samą sytuację jak poprzednio 😝 Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 😂 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 😝 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! 😝🤣 Ja aktualnie tańczę z garami 😁

Ja mam taką samą sytuację jak poprzednio 😝 Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 😂 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 😝 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! 😝🤣 Ja aktualnie tańczę z garami 😁
aby nastał cud i tego Ci zycze z całego serca ♥️♥️♥️♥️niech moc będzie z Tobą 🤪🤪

Ja liczę na świąteczny cud, bo według apki mam jutro, czyli w wigilię owulację xD
Chociaż nie mam żadnych objawów, wiec nie wiem kidy faktycznie bedzie :D
no ja dzisiaj pik, więc owu powinna być jutro 😝 Dobrze, że choinka stoi przy schodach, bo stary pewnie jutro by chciał zrobić to pod nią 🤣😂

Hej dziewczyny, witam się spomiędzy sałatki jarzynowej, sernika i pierogów. U mnie dziś 26dc, 13 dzień po zastrzyku beta >0,20 wiec znów się nie udało i znów wielkie rozczarowanie 💔. Odstawiam proga i czekam na kolejny cykl, cała nadzieja w 2022 😒
ściskam Was wszystkie i życzę Wam dużo spokoju na cały nadchodzący rok ❤️

reklama
Do góry