reklama
karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Mam to samo. Każda z nas jest inna, nie można tego wrzucać do jednego wora. A takie gadanie tylko dobija psychicznie kobietę (w moim przypadku).Apropo rad jakie słyszymy to np mnie też 'dobijają' takie:
"XYZ była u takiego super ginekologa, teraz jest w ciąży, może powinnaś iść"
Raz, ze każdy przypadek jest inny. Mój mąż ma problem z nasieniem a nam ginekologa polecają, bo znajoma znajomej zaszła.
Po drugie, jak kobieta się stara długo, to już X tych lekarzy przeszła i naprawdęszuka dla siebie najlepszego.
A teraz ktoś Ci wyskakuje z jakimś lekarzem bo randomowa osoba.
Ogólnie nie lubię przekładania sytuacji na mnie z obcych osób.Każdy przypadek jest indywidualny.
karolciaxd.x3
W końcu i nam się uda Ja w to wierzęNo, ja mam za sobą chyba wszystkie stany, śledzenie cyklu, owulaki, a z drugiej strony odstawienie wszystkiego i seks kiedy ochota i niestety nic z tego no ale to ja.
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie się udało
pluto_nova
Moderator
Ja mam taką samą sytuację jak poprzednio Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! Ja aktualnie tańczę z garami
Karola270984
aby nastał cud i tego Ci zycze z całego serca niech moc będzie z TobąJa mam taką samą sytuację jak poprzednio Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! Ja aktualnie tańczę z garami
L
Ladycarooo
Gość
Ja liczę na świąteczny cud, bo według apki mam jutro, czyli w wigilię owulację xD
Chociaż nie mam żadnych objawów, wiec nie wiem kidy faktycznie bedzie
pluto_nova
Moderator
no ja dzisiaj pik, więc owu powinna być jutro Dobrze, że choinka stoi przy schodach, bo stary pewnie jutro by chciał zrobić to pod niąJa liczę na świąteczny cud, bo według apki mam jutro, czyli w wigilię owulację xD
hachette
Hej dziewczyny, witam się spomiędzy sałatki jarzynowej, sernika i pierogów. U mnie dziś 26dc, 13 dzień po zastrzyku beta >0,20 wiec znów się nie udało i znów wielkie rozczarowanie . Odstawiam proga i czekam na kolejny cykl, cała nadzieja w 2022
ściskam Was wszystkie i życzę Wam dużo spokoju na cały nadchodzący rok
ściskam Was wszystkie i życzę Wam dużo spokoju na cały nadchodzący rok
reklama
Podziel się: