reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Apropo rad jakie słyszymy to np mnie też 'dobijają' takie:
"XYZ była u takiego super ginekologa, teraz jest w ciąży, może powinnaś iść"
Raz, ze każdy przypadek jest inny. Mój mąż ma problem z nasieniem a nam ginekologa polecają, bo znajoma znajomej zaszła.
Po drugie, jak kobieta się stara długo, to już X tych lekarzy przeszła i naprawdęszuka dla siebie najlepszego.
A teraz ktoś Ci wyskakuje z jakimś lekarzem bo randomowa osoba.
Ogólnie nie lubię przekładania sytuacji na mnie z obcych osób.Każdy przypadek jest indywidualny.
Mam to samo. Każda z nas jest inna, nie można tego wrzucać do jednego wora. A takie gadanie tylko dobija psychicznie kobietę (w moim przypadku).

Ja mam taką samą sytuację jak poprzednio 😝 Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 😂 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 😝 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! 😝🤣 Ja aktualnie tańczę z garami 😁

Ja mam taką samą sytuację jak poprzednio 😝 Wczoraj wysoki lh potem dwa testy takie sobie i dzisiaj już konkretny pik powyżej 2 😂 Temperatura w stosunku do wczorajszej wzrosła o 0,05 😝 Czy zdarzy się świąteczny cud? A może to fałszywy wyrzut lh, a owu nie będzie? Dowiecie się w styczniu! 😝🤣 Ja aktualnie tańczę z garami 😁
aby nastał cud i tego Ci zycze z całego serca ♥️♥️♥️♥️niech moc będzie z Tobą 🤪🤪

Ja liczę na świąteczny cud, bo według apki mam jutro, czyli w wigilię owulację xD
Chociaż nie mam żadnych objawów, wiec nie wiem kidy faktycznie bedzie :D
no ja dzisiaj pik, więc owu powinna być jutro 😝 Dobrze, że choinka stoi przy schodach, bo stary pewnie jutro by chciał zrobić to pod nią 🤣😂

Hej dziewczyny, witam się spomiędzy sałatki jarzynowej, sernika i pierogów. U mnie dziś 26dc, 13 dzień po zastrzyku beta >0,20 wiec znów się nie udało i znów wielkie rozczarowanie 💔. Odstawiam proga i czekam na kolejny cykl, cała nadzieja w 2022 😒
ściskam Was wszystkie i życzę Wam dużo spokoju na cały nadchodzący rok ❤️

reklama
Do góry