reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Różnie, ale takie też miewam
Dziewczyny wiem ze wiele z was ma bóle jajników po owulacji. Jaki to jest ból?
Ja czasami czułam jajniki ale nigdy to nie był ból a dziś leżę już 3h z bólem lewego jajnika który promieniuje Mi do nogi tak jakby w pachwinie mnie boli. Czy to takie właśnie bóle miewacie między owu a okresem ? Wciąż nie jest to ból który zmusiłby mnie do wzięcia tabletki ale zdecydowanie silniejszy niż kiedykolwiek...

reklama

Zdrowia! Weekend w łóżku może mieć wiele znaczeń, niestety ;-) Trzymaj się ciepło!
o nie! Choróbsko akysz! Oby szybko Cię puściło
Dziękuje 💚

Ja czasami czułam jajniki ale nigdy to nie był ból a dziś leżę już 3h z bólem lewego jajnika który promieniuje Mi do nogi tak jakby w pachwinie mnie boli. Czy to takie właśnie bóle miewacie między owu a okresem ? Wciąż nie jest to ból który zmusiłby mnie do wzięcia tabletki ale zdecydowanie silniejszy niż kiedykolwiek...
Ja taki właśnie miałam w poprzednim cyklu i musiałam brać tabletkę rozkurczową bo nie mogłam myśleć z bólu 🙄

Różnie, ale takie też miewam
Ja taki właśnie miałam w poprzednim cyklu i musiałam brać tabletkę rozkurczową bo nie mogłam myśleć z bólu 🙄
Ok to uznam to za ból w normie bo trochę się przestraszyłam szczerze mówiąc... myślę teraz czy to nie inozytole sprawiły ze jajniki aż tak mi "pracują"
Odstawie na kilka dni a tymczasem naleje sobie lampkę wina na dobre rozpoczęcie weekendu 🥂

Ja takie miewalam 2-3 dni po owulce gdy było dużo płynu w zatoce... Samej owulki generalnie nie czuje

Ja takie miewalam 2-3 dni po owulce gdy było dużo płynu w zatoce... Samej owulki generalnie nie czuje
Nie no ja juz 5dpo. Samej owulacji tez nie czuje nigdy 🤷🏽‍♀️ a i później to moze jakies lekkie pulsowania raz za czas .. natomiast dzis lekko się przestraszyłam

Nie no ja juz 5dpo. Samej owulacji tez nie czuje nigdy 🤷🏽‍♀️ a i później to moze jakies lekkie pulsowania raz za czas .. natomiast dzis lekko się przestraszyłam
Takie 5-6 dpo silne bóle też miewałam czasem kontrolowałam u ginekologa ale nic niepokojącego nie widziała więc przestalam się takimi wybrykami przejmować poza tym że jakiekolwiek bóle źle mi się kojarzą odnośnie szans na ciążę przez to że szczęśliwy cykl byl jedynym bez objawów 🤣

Takie 5-6 dpo silne bóle też miewałam czasem kontrolowałam u ginekologa ale nic niepokojącego nie widziała więc przestalam się takimi wybrykami przejmować poza tym że jakiekolwiek bóle źle mi się kojarzą odnośnie szans na ciążę przez to że szczęśliwy cykl byl jedynym bez objawów 🤣
Ja nawet tego nie łączyłam z ciążą, raczej z czymś nieprawidłowym ale skoro taka nasza uroda to luzik. Mimo wszystko do końca cyklu odstawie inozytole i zobaczę

Ja nawet tego nie łączyłam z ciążą, raczej z czymś nieprawidłowym ale skoro taka nasza uroda to luzik. Mimo wszystko do końca cyklu odstawie inozytole i zobaczę
Alez ja nie chciałam nawet zasugerować że łączysz to z ciążą a jedynie że ja od razu tracę nadzieję na ciążę w takich cyklach ☺️

reklama
Ja w tym cyklu też miałam ból lewego jajnika 4dpo i się zastanawiałam o co chodzi 🤯🙉

Do góry