L
Ladycarooo
Gość
Mój żry całą tablicę mendelejewa...
Dostawali coś bez recepty Wasi nasieniodawcy na poprawę tych parametrów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostawali coś bez recepty Wasi nasieniodawcy na poprawę tych parametrów?
Dziewczyny, jak myślicie: w ciąży i podczas karmienia piersią* nie można robić makijażu permanentnego. A podczas starań? [emoji848]
* spotkałam dziewczynę, której kosmetyczka twierdzi, że przy kp można. Inne kosmetyczki mówią, że jest to zakazane.
Zdrówkahej dziewczyny, życzę Wam miłego weekendu mnie rozwala choróbsko, temp 37,5°, ból gardła, kaszel i gil do pasa wiec weekend szykuje mi sie w łóżku, teoretycznie fajnie jednak byłoby miło nie czuć się przy tym jak rozjechany nocą jeż na autostradzie
Musisz znaleźć przede wszystkim bardzo dobrego lekarza mi na PCOS jedyne co potrafili przepisać a wręcz wpychali to tabletki antykoncepcyjne mówiąc że tego się nie leczy a tabletki "uśpią jajniki" i po problemie@Zazuu mam pytanko bo Ty na pewno pomożesz jakie badania robi się pod katem PCOS?
Mam dosyć duży amh, kiedyś jak robiłam fsh i lh to miałam jakos 9 i 6 wiec nie 1:1.
I raz inny ginekolog 5-6 lat temu powiedział mi ze z obrazu jajników wyglada to na PCOS, a ten do którego chodzę powiedział ze nie…
Miesiączki mam regularne ale wiem ze to jeszcze nie świadczy o tym ze się nie ma PCOS dlatego chciałabym sprawdzić tylko nie wiem dokładnie co i kiedy powinnam sprawdzić
No i czy jak biorę clo, estrofem i luteinę to mogę robić badania czy w cyklu bez leków dopiero?
Z góry dziękuje
Ja odkąd biorę inozytol mam w czasie teoretycznej owulacji która pokazuje flo. Aktualnie mnie boliMam pytanie czy któraś miała bol brzucha jak na okres w czasie owulacji?
Zdrowia! Weekend w łóżku może mieć wiele znaczeń, niestety ;-) Trzymaj się ciepło!hej dziewczyny, życzę Wam miłego weekendu mnie rozwala choróbsko, temp 37,5°, ból gardła, kaszel i gil do pasa wiec weekend szykuje mi sie w łóżku, teoretycznie fajnie jednak byłoby miło nie czuć się przy tym jak rozjechany nocą jeż na autostradzie
PS. A to ciekawe, że badanie jest pod narkozą. Ja miałam je kompletnie "na żywca". Podczas gdy do wielu innych badań, do których w Polsce stosuje się tylko miejscowe znieczulenia, tutaj szasta się narkozą na prawo i lewo ;-) - ale nie w tym wypadku...
Z drugiej strony - mnie lekarz powiedział, że nie ma żadnego sposobu na "przepłukanie" jajowodów. Jedyny sposób to operacja...
Nie jest to taka narkoza jak przy operacji. Dokładnie takie samo znieczulenie stosuje sie również przy gastroskopii czy kolonoskopii. Nazywa się to chyba sedacją dożylną.PS. A to ciekawe, że badanie jest pod narkozą. Ja miałam je kompletnie "na żywca". Podczas gdy do wielu innych badań, do których w Polsce stosuje się tylko miejscowe znieczulenia, tutaj szasta się narkozą na prawo i lewo ;-) - ale nie w tym wypadku...
Z drugiej strony - mnie lekarz powiedział, że nie ma żadnego sposobu na "przepłukanie" jajowodów. Jedyny sposób to operacja...
Za to ja się pochwalę że byłam na tak świetnym masażu (moim ulubionym gorącym woskiem) że tak się rozluznilam że bałam się czy będę w ogóle w stanie wyjść z salonu teraz dogorywam na kanapie bo kto by się przejmował że trzeba posprzątać
[/QUOT
Nawet mi nie mów o sprzataniu
Dwa dni się zbieram, ale odłożyłam to na jutro