@Karooola28 czytałam bardzo dużo pozytywnego o inofemie dawka 2 saszetki dziennie. Zaszłam w ciążę biorąc ten suplement natomiast nie wiem czy to dzięki niemu czy zbieg okoliczności . Teraz też chciałam brać inofem ale po tym jak wydłużył mi cykl do 42 dni to się zraziłam. Moja koleżanka starała się około 8 lat po 4 miesiącach od tego jak zaczęła to pi zaszła w ciążę ale też nie wiadomo jaki miał wpływ inofem.
reklama
Karooola28
Fanka BB :)
Super to się bierze cały cykl?@Karooola28 czytałam bardzo dużo pozytywnego o inofemie dawka 2 saszetki dziennie. Zaszłam w ciążę biorąc ten suplement natomiast nie wiem czy to dzięki niemu czy zbieg okoliczności . Teraz też chciałam brać inofem ale po tym jak wydłużył mi cykl do 42 dni to się zraziłam. Moja koleżanka starała się około 8 lat po 4 miesiącach od tego jak zaczęła to pi zaszła w ciążę ale też nie wiadomo jaki miał wpływ inofem.
Karooola28
Po takim relaksie to teraz nie ma innej opcji musisz zajść to będzie ten cyklZa to ja się pochwalę że byłam na tak świetnym masażu (moim ulubionym gorącym woskiem) że tak się rozluznilam że bałam się czy będę w ogóle w stanie wyjść z salonu teraz dogorywam na kanapie bo kto by się przejmował że trzeba posprzątać
Ja brałam cały cykl dwie saszetki dziennie. Na ulotce jest zalecana jedna, ale niby leczniczo powinno brać się dwie.Super to się bierze cały cykl?
Blondi_87
7 dpo może relaks pomoże zagościć sie lokatorowiPo takim relaksie to teraz nie ma innej opcji musisz zajść to będzie ten cykl
Mówię Ci to będzie ten cykl7 dpo może relaks pomoże zagościć sie lokatorowi
Bibi89
Dziewczyny wiem ze wiele z was ma bóle jajników po owulacji. Jaki to jest ból?
Ja czasami czułam jajniki ale nigdy to nie był ból a dziś leżę już 3h z bólem lewego jajnika który promieniuje Mi do nogi tak jakby w pachwinie mnie boli. Czy to takie właśnie bóle miewacie między owu a okresem ? Wciąż nie jest to ból który zmusiłby mnie do wzięcia tabletki ale zdecydowanie silniejszy niż kiedykolwiek...
Ja czasami czułam jajniki ale nigdy to nie był ból a dziś leżę już 3h z bólem lewego jajnika który promieniuje Mi do nogi tak jakby w pachwinie mnie boli. Czy to takie właśnie bóle miewacie między owu a okresem ? Wciąż nie jest to ból który zmusiłby mnie do wzięcia tabletki ale zdecydowanie silniejszy niż kiedykolwiek...
pluto_nova
Moderator
o nie! Choróbsko akysz! Oby szybko Cię puściłohej dziewczyny, życzę Wam miłego weekendu mnie rozwala choróbsko, temp 37,5°, ból gardła, kaszel i gil do pasa wiec weekend szykuje mi sie w łóżku, teoretycznie fajnie jednak byłoby miło nie czuć się przy tym jak rozjechany nocą jeż na autostradzie
reklama
pluto_nova
Moderator
to jutro sprzątamy razem
Podziel się: