reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

@Karooola28 czytałam bardzo dużo pozytywnego o inofemie dawka 2 saszetki dziennie. Zaszłam w ciążę biorąc ten suplement natomiast nie wiem czy to dzięki niemu czy zbieg okoliczności . Teraz też chciałam brać inofem ale po tym jak wydłużył mi cykl do 42 dni to się zraziłam. Moja koleżanka starała się około 8 lat po 4 miesiącach od tego jak zaczęła to pi zaszła w ciążę ale też nie wiadomo jaki miał wpływ inofem.

reklama
@Karooola28 czytałam bardzo dużo pozytywnego o inofemie dawka 2 saszetki dziennie. Zaszłam w ciążę biorąc ten suplement natomiast nie wiem czy to dzięki niemu czy zbieg okoliczności . Teraz też chciałam brać inofem ale po tym jak wydłużył mi cykl do 42 dni to się zraziłam. Moja koleżanka starała się około 8 lat po 4 miesiącach od tego jak zaczęła to pi zaszła w ciążę ale też nie wiadomo jaki miał wpływ inofem.
Super :) to się bierze cały cykl?

Tez mamy już wyniki mojego „starego” - 45 lat ale wyglada na to ze wszystko w normie- zerknijcie :)

Załączniki

• 235E2477-F16B-43C4-ABAA-ACBEC441C36D.jpeg
    235E2477-F16B-43C4-ABAA-ACBEC441C36D.jpeg
    117,5 KB · Wyświetleń: 92
  • 7298C035-B21B-4F26-84D1-65BAC24B8B8C.jpeg
    7298C035-B21B-4F26-84D1-65BAC24B8B8C.jpeg
    107,2 KB · Wyświetleń: 93
Za to ja się pochwalę że byłam na tak świetnym masażu (moim ulubionym gorącym woskiem) że tak się rozluznilam że bałam się czy będę w ogóle w stanie wyjść z salonu 🤣 teraz dogorywam na kanapie bo kto by się przejmował że trzeba posprzątać 😁
Po takim relaksie to teraz nie ma innej opcji musisz zajść 😁 to będzie ten cykl 💪

Dziewczyny wiem ze wiele z was ma bóle jajników po owulacji. Jaki to jest ból?
Ja czasami czułam jajniki ale nigdy to nie był ból a dziś leżę już 3h z bólem lewego jajnika który promieniuje Mi do nogi tak jakby w pachwinie mnie boli. Czy to takie właśnie bóle miewacie między owu a okresem ? Wciąż nie jest to ból który zmusiłby mnie do wzięcia tabletki ale zdecydowanie silniejszy niż kiedykolwiek...

hej dziewczyny, życzę Wam miłego weekendu 💚 mnie rozwala choróbsko, temp 37,5°, ból gardła, kaszel i gil do pasa 😖😖 wiec weekend szykuje mi sie w łóżku, teoretycznie fajnie jednak byłoby miło nie czuć się przy tym jak rozjechany nocą jeż na autostradzie 😫
o nie! Choróbsko akysz! Oby szybko Cię puściło

reklama
Do góry