reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
F67992C4-1CA7-439A-8727-82537F1B331F.jpeg

Hej mamy już wyniki nasienia. Mnie to wyglada dobrze ale ja się nie znam 🙄 doktor dopiero w poniedziałek 😞

Zobacz załącznik 1368303
Hej mamy już wyniki nasienia. Mnie to wyglada dobrze ale ja się nie znam 🙄 doktor dopiero w poniedziałek 😞
Zajebista ilość, która robi robotę, natomiast coś z ruchem chyba kiepsko. No i aglutynacji nie powinno być.
Ale ja marzę o takich wynikach.
Edit: Dzięki tej ilośći nawet z tą ruchliwością macie ruchliwe plemniki powyżej norm, więc jest dobrze :)

Trzeba będzie powalczyć z aglutynacją, no i ruch zdecydowanie do poprawy. Co prawda nadrabia ilością jednak procentowo wypada to słabo.
Podwyższone ph może (oczywiście nie musi) świadczyć o problemach z prostatą więc ja bym wysłała Starego na badanie USG.
Poza tym bardzo dobre [emoji16]
Zobacz załącznik 1368303
Hej mamy już wyniki nasienia. Mnie to wyglada dobrze ale ja się nie znam [emoji849] doktor dopiero w poniedziałek [emoji20]

Dziewczyny, jak myślicie: w ciąży i podczas karmienia piersią* nie można robić makijażu permanentnego. A podczas starań? 🤔

* spotkałam dziewczynę, której kosmetyczka twierdzi, że przy kp można. Inne kosmetyczki mówią, że jest to zakazane.
Ja przy staraniach żyję sobie normalnie, tylko biorę suple i staram się mieć dobrą dietę. Jakbym rezygnowała z rzeczy to już 1.5 roku bym żyła ograniczona.

Trzeba będzie powalczyć z aglutynacją, no i ruch zdecydowanie do poprawy. Co prawda nadrabia ilością jednak procentowo wypada to słabo.
Podwyższone ph może (oczywiście nie musi) świadczyć o problemach z prostatą więc ja bym wysłała Starego na badanie USG.
Poza tym bardzo dobre [emoji16]
Dostawali coś bez recepty Wasi nasieniodawcy na poprawę tych parametrów? 🥸🙄

reklama
Do góry