L
Ladycarooo
Gość
Ej mam pomysł. Zrobię na pierwszej stronie listę testujących i będę ją aktualizować co miesiąc. Wtedy nie będzie dublowania wątków! Co Wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajebista ilość, która robi robotę, natomiast coś z ruchem chyba kiepsko. No i aglutynacji nie powinno być.Zobacz załącznik 1368303
Hej mamy już wyniki nasienia. Mnie to wyglada dobrze ale ja się nie znam doktor dopiero w poniedziałek
Supcio Tylko mi napisz instrukcje jak się tam dostać do tej listy bo ja pewnie tego nie znajdęEj mam pomysł. Zrobię na pierwszej stronie listę testujących i będę ją aktualizować co miesiąc. Wtedy nie będzie dublowania wątków! Co Wy na to?
Zobacz załącznik 1368303
Hej mamy już wyniki nasienia. Mnie to wyglada dobrze ale ja się nie znam [emoji849] doktor dopiero w poniedziałek [emoji20]
Ja przy staraniach żyję sobie normalnie, tylko biorę suple i staram się mieć dobrą dietę. Jakbym rezygnowała z rzeczy to już 1.5 roku bym żyła ograniczona.Dziewczyny, jak myślicie: w ciąży i podczas karmienia piersią* nie można robić makijażu permanentnego. A podczas starań?
* spotkałam dziewczynę, której kosmetyczka twierdzi, że przy kp można. Inne kosmetyczki mówią, że jest to zakazane.
Sadze ze przy staraniach możnaDziewczyny, jak myślicie: w ciąży i podczas karmienia piersią* nie można robić makijażu permanentnego. A podczas starań?
* spotkałam dziewczynę, której kosmetyczka twierdzi, że przy kp można. Inne kosmetyczki mówią, że jest to zakazane.
Dostawali coś bez recepty Wasi nasieniodawcy na poprawę tych parametrów?Trzeba będzie powalczyć z aglutynacją, no i ruch zdecydowanie do poprawy. Co prawda nadrabia ilością jednak procentowo wypada to słabo.
Podwyższone ph może (oczywiście nie musi) świadczyć o problemach z prostatą więc ja bym wysłała Starego na badanie USG.
Poza tym bardzo dobre [emoji16]
Dostawali coś bez recepty Wasi nasieniodawcy na poprawę tych parametrów? [emoji849]
Czytam na forach, że nasze kochane ACC dostają i wit C… myślałam, że już któraś stosowała u swojego starego takie komboMój ma dobre wyniki więc żre profilaktycznie fertilman bo ruch jedynie miał w dolnej granicy