reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Drogie Panie 😃 u mnie dzisiaj 5dpo i pierwszy raz od rocznej obserwacji temp zobaczyłam na termometrze owulacyjnym 37 stopni 😱 ten skok daje mi wiarę w moc 🍍😂

Załączniki

• IMG_20220211_060612.jpg
    IMG_20220211_060612.jpg
    94,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Dziewczyny przypomnijcie ten wiesiołek to na co? Bo ma mi jutro z NAC'iem przyjść, a ja nie pamiętam 🤣 Brać go od razu? Bo do owu to wiem 😝 Coś mi świta, że kolejność jest taka: wiesio do owu, NAC w płodne przez 7 dni i potem od 6dpo wpierdzielamy ananaska 😝

Dziewczyny przypomnijcie ten wiesiołek to na co? Bo ma mi jutro z NAC'iem przyjść, a ja nie pamiętam [emoji1787] Brać go od razu? Bo do owu to wiem [emoji13] Coś mi świta, że kolejność jest taka: wiesio do owu, NAC w płodne przez 7 dni i potem od 6dpo wpierdzielamy ananaska [emoji13]

Wiesiołek na śluz. Od początku cyklu do owu. Jaka dawkę zamierzasz przyjmować? Dobrze wiedzieć na co się suple zamawia [emoji85][emoji23]

Cześć! Też dołączyłam niedawno ;-) Ale starania od listopada 2021.. to jakby od wczoraj :-D Ale trzymamy kciuki!
Co do objawów - może teraz wnikliwiej obserwujesz swoje ciało po prostu? Ja miewam PMS, ale nie w każdym miesiącu. I nawet leki, które brałam na stymulację niewiele wpłynęły na mój ogólny stan tydzień przed @... W każdym razie myślę, że to co opisujesz jest jak najbardziej normalne!
Wiesz co mam 30 lat w chwili obecnej i od kąd pojawiła się u mnie miesiączka w wieku około 13 lat nigdy nie bolały mnie piersi ale za to okresy były bardzo bolesne. Niestety teraz mam jedno i drugie bolesność piersi w różnym stopniu nasilenia przez cały okres cyklu i to mnie właśnie zastanawia:-D

Wiesiołek na śluz. Od początku cyklu do owu. Jaka dawkę zamierzasz przyjmować? Dobrze wiedzieć na co się suple zamawia [emoji85][emoji23]
jak zamawiałam to wiedziałam na co, ale teraz mam mózg okresowy i skupiając się na ananasie (żeby zapamiętać od kiedy) zapomniałam o wiesiołku 🤣 Ale tak myślałam, że to na poprawę śluzu 😝 Kapsułka 2000mg oleju więc jedna dziennie będzie łykana

Jak dla mnie to jesteś 7 dpo (No może 6)i skok jest bardzo obiecujący [emoji41]
Dzień przed wyznaczoną na wykresie owulacją miałam jednorazowy skok do temp 36,67, ale usunęłam tą wartość, żeby flo zaznaczyło mi owu, bo z tym jednorazowym skokiem nie chciało 🤷🏻‍♀️ zapisałam w uwagach że była taka temp, a na wykresie jest niższa. Więc raczej jest 5dpo, ale pewności oczywiście nie mam :D dzisiaj ostatni dzień wcinam 🍍i niech się dzieje jego magia 😂🤞

Dzień przed wyznaczoną na wykresie owulacją miałam jednorazowy skok do temp 36,67, ale usunęłam tą wartość, żeby flo zaznaczyło mi owu, bo z tym jednorazowym skokiem nie chciało 🤷🏻‍♀️ zapisałam w uwagach że była taka temp, a na wykresie jest niższa. Więc raczej jest 5dpo, ale pewności oczywiście nie mam :D dzisiaj ostatni dzień wcinam 🍍i niech się dzieje jego magia 😂🤞
ale nie rozumiem po co usuwałaś tą temperaturę? Jeśli jesteś pewna, że owulacja była w innym czasie i cjcesz, by flo Ci ja zaznaczyło to przecież jest taka opcja jak: owulacja moja metoda, zaznaczasz to w danym dniu i wyznacza Ci wtedy owu... 🤔

Załączniki

• 25093fe2-d432-4e0d-8855-0c88b6a9b4f4.jpg
    25093fe2-d432-4e0d-8855-0c88b6a9b4f4.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
ale nie rozumiem po co usuwałaś tą temperaturę? Jeśli jesteś pewna, że owulacja była w innym czasie i cjcesz, by flo Ci ja zaznaczyło to przecież jest taka opcja jak: owulacja moja metoda, zaznaczasz to w danym dniu i wyznacza Ci wtedy owu... 🤔
Najpierw tak zrobiłam ale na wykresie mi tego nie zaznaczyło tą niebieską kreską 😂 a z nią, jest to jakoś bardziej czytelne :p

Do góry