reklama
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny przypomnijcie ten wiesiołek to na co? Bo ma mi jutro z NAC'iem przyjść, a ja nie pamiętam Brać go od razu? Bo do owu to wiem Coś mi świta, że kolejność jest taka: wiesio do owu, NAC w płodne przez 7 dni i potem od 6dpo wpierdzielamy ananaska
coca
Fanka BB :)
Dziewczyny przypomnijcie ten wiesiołek to na co? Bo ma mi jutro z NAC'iem przyjść, a ja nie pamiętam [emoji1787] Brać go od razu? Bo do owu to wiem [emoji13] Coś mi świta, że kolejność jest taka: wiesio do owu, NAC w płodne przez 7 dni i potem od 6dpo wpierdzielamy ananaska [emoji13]
Wiesiołek na śluz. Od początku cyklu do owu. Jaka dawkę zamierzasz przyjmować? Dobrze wiedzieć na co się suple zamawia [emoji85][emoji23]
Karooola28
Biorę od 3 do 7 dnia a owu mam w 14/15Czy ma któraś z Was doświadczenie ze stymulacją clo przy późnych owulacjach? Ile dni po odstawieniu clo występuje u Was owulacja?
Wiesz co mam 30 lat w chwili obecnej i od kąd pojawiła się u mnie miesiączka w wieku około 13 lat nigdy nie bolały mnie piersi ale za to okresy były bardzo bolesne. Niestety teraz mam jedno i drugie bolesność piersi w różnym stopniu nasilenia przez cały okres cyklu i to mnie właśnie zastanawiaCześć! Też dołączyłam niedawno ;-) Ale starania od listopada 2021.. to jakby od wczoraj Ale trzymamy kciuki!
Co do objawów - może teraz wnikliwiej obserwujesz swoje ciało po prostu? Ja miewam PMS, ale nie w każdym miesiącu. I nawet leki, które brałam na stymulację niewiele wpłynęły na mój ogólny stan tydzień przed @... W każdym razie myślę, że to co opisujesz jest jak najbardziej normalne!
Z
zaz208622
Gość
Jak dla mnie to jesteś 7 dpo (No może 6)i skok jest bardzo obiecujący [emoji41]
Drogie Panie [emoji2] u mnie dzisiaj 5dpo i pierwszy raz od rocznej obserwacji temp zobaczyłam na termometrze owulacyjnym 37 stopni [emoji33] ten skok daje mi wiarę w moc [emoji531][emoji23]
pluto_nova
Moderator
jak zamawiałam to wiedziałam na co, ale teraz mam mózg okresowy i skupiając się na ananasie (żeby zapamiętać od kiedy) zapomniałam o wiesiołku Ale tak myślałam, że to na poprawę śluzu Kapsułka 2000mg oleju więc jedna dziennie będzie łykanaWiesiołek na śluz. Od początku cyklu do owu. Jaka dawkę zamierzasz przyjmować? Dobrze wiedzieć na co się suple zamawia [emoji85][emoji23]
Kamilad
Dzień przed wyznaczoną na wykresie owulacją miałam jednorazowy skok do temp 36,67, ale usunęłam tą wartość, żeby flo zaznaczyło mi owu, bo z tym jednorazowym skokiem nie chciało zapisałam w uwagach że była taka temp, a na wykresie jest niższa. Więc raczej jest 5dpo, ale pewności oczywiście nie mam dzisiaj ostatni dzień wcinam i niech się dzieje jego magiaJak dla mnie to jesteś 7 dpo (No może 6)i skok jest bardzo obiecujący [emoji41]
pluto_nova
Moderator
ale nie rozumiem po co usuwałaś tą temperaturę? Jeśli jesteś pewna, że owulacja była w innym czasie i cjcesz, by flo Ci ja zaznaczyło to przecież jest taka opcja jak: owulacja moja metoda, zaznaczasz to w danym dniu i wyznacza Ci wtedy owu...Dzień przed wyznaczoną na wykresie owulacją miałam jednorazowy skok do temp 36,67, ale usunęłam tą wartość, żeby flo zaznaczyło mi owu, bo z tym jednorazowym skokiem nie chciało zapisałam w uwagach że była taka temp, a na wykresie jest niższa. Więc raczej jest 5dpo, ale pewności oczywiście nie mam dzisiaj ostatni dzień wcinam i niech się dzieje jego magia
Załączniki
reklama
Kamilad
Najpierw tak zrobiłam ale na wykresie mi tego nie zaznaczyło tą niebieską kreską a z nią, jest to jakoś bardziej czytelneale nie rozumiem po co usuwałaś tą temperaturę? Jeśli jesteś pewna, że owulacja była w innym czasie i cjcesz, by flo Ci ja zaznaczyło to przecież jest taka opcja jak: owulacja moja metoda, zaznaczasz to w danym dniu i wyznacza Ci wtedy owu...
Podziel się: