reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

11 dni po zastrzyku i jakieś 9 dpo więc nie mam wygórowanych oczekiwań. Ale w razie co heparyna czeka już. Liczę, że w czwartek po ovitrelle już nie będzie śladu i od poniedziałku testy będą wiarygodne
Kupilam te testy baby plan wiec mam wysokie oczekiwania teraz [emoji1787][emoji1787]

Ooo wcześnie dość. Ja planuje testować dopiero 18stego [emoji85][emoji85]

reklama
11 dni po zastrzyku i jakieś 9 dpo więc nie mam wygórowanych oczekiwań. Ale w razie co heparyna czeka już. Liczę, że w czwartek po ovitrelle już nie będzie śladu i od poniedziałku testy będą wiarygodne
Aaaa ok , musisz wylapac wcześnie w takim razie. Ja mam plan być silna ... ale... 🤡🤡🤡

A to nie. Ja już dawno straciłam godność [emoji23] testuje nie raz i 7 dpo, a chyba zdarzyło się i 6[emoji23] to chyba jakaś miłość do sikania na patyki. Natomiast na szczęście na tyle poukładałam sobie w głowie, że nie dramatyzuje jak jest biało. No chyba, że 10 dpo nie ma cienia to wtedy spisuje cykl na straty [emoji23]
Aaaa ok , musisz wylapac wcześnie w takim razie. Ja mam plan być silna ... ale... [emoji1782][emoji1782][emoji1782]

Ja od prawie 2 lat pracuje tylko zdalnie wiec musialam sobie wyrobić rutynę wstawania wcześniej i przynajmniej zmiany piżamki na dresik 🤣🤣🤣 bo chyba bym skisła przez te 2 lata 🤣🤣
ja właśnie wcześniej tak robiłam, ale tak się ostatnio rozleniwiłam... też muszę to ukrócić :D
Ale już się przebrałam bo przyszła paczuszka z zalando i 2 pary nowych spodni :D

A to nie. Ja już dawno straciłam godność [emoji23] testuje nie raz i 7 dpo, a chyba zdarzyło się i 6[emoji23] to chyba jakaś miłość do sikania na patyki. Natomiast na szczęście na tyle poukładałam sobie w głowie, że nie dramatyzuje jak jest biało. No chyba, że 10 dpo nie ma cienia to wtedy spisuje cykl na straty [emoji23]
Ja też sikam ile wlezie i se nie żałuję

Hej dziewczyny, dziś odebrałam wynik progesteronu 7 dni po owulacji stymulowanej clo, fostimonem i pregnylem. Wynik to 14,27 przy normie w fazie lutealnej 1.2-15.9. Czy taki wynik pozwoli na ewentualne podtrzymanie ciąży ? Na kilku stronach przeczytałam, że bezpieczny wynik powinien być około 20 :/

reklama
Do góry