reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Mieliśmy darmowe badanie z kliniki to skorzystaliśmy, z kolei mój lekarz w swojej (innej) klinice miał akcje darmowych badań i kazał nam zrobić fragmentację, przy okazji zrobili seminogram [emoji1]
o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają? 🤣 Nas ta impreza będzie kosztować 300zł 😝
A tak na serio to fajnie Wam się trafiło 😉

o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają? [emoji1787] Nas ta impreza będzie kosztować 300zł [emoji13]
A tak na serio to fajnie Wam się trafiło [emoji6]

Jedne badanie od Ernesta. Te drugie to od lekarza z poradni nieplodnosciowej na NFZ, on ma poza tym swoją mała klinikę niepłodności i była jakaś zorganizowana akcja dla pacjenta, dał mi cynk, żebyśmy skorzystali to skorzystaliśmy [emoji16]

Czy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa? 🤔 zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony 🤔

EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezyk 🤣 Boze chyba wolałam tego nie wiedzieć 🙈
Właśnie Dobrze ze to napisalas🤣 moj jezor teraz szczypie w cholere ale środek cały zjedzony o dziwo miękkie niż dotąd jadlam... a słodki ze dawno takiego nie jadlam. Biegnijcie do biedronki biegusiem. Sama słodycz... bym ojeb*la całego ale ten jęzor...🤣🤣🤣🙈

Czy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa? 🤔 zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony 🤔

EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezyk 🤣 Boze chyba wolałam tego nie wiedzieć 🙈
Język jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...

Język jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...
Jak ja kiedyś sobie podrażniłam kąciki ust, to miałam 5 pęknięć na jednej stornie :O straszne to jest, brzydko wygląda i boli jak cholera

reklama
A wiecie jakie zajsbiste są peelingi enzymatyczne z bromelainy i papainy [emoji849] przynajmniej ten jeden, który mam na myśli [emoji23]

Do góry