pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam testy strumieniowe w rossman.Cześć!
@Zazuu trzymam za kciuki za twoje starania. Pomyślałam, że trzymanie kciuków teraz to lepszy moment niż testowanie, bo jeśli się uda to test jest czystą formalnością.
Swoją drogą, może któraś z was zamawiała z allegro superczułe ciążowe sikane pinki i jakieś wielopaki (np 30 sztuk) owulaków od jednego sprzedawcy i ułatwiłaby mi szukania takiego? Nie jestem aż tak leniwa, tylko aż tak wkurwiona, że zanosi się na kolejne takie zakupy
spoko, ma na 9 rano więc nic mu się nie stanie Ja powinnam być świeżo po okresie to Pan wygłodniały będzie mógł po wszystkim zamoczyćRomantyczne walentynki w ch
ja 2 tygodnie czekałamRobiła może któraś z Ws cytologie ostatnio? Ile czekałyście na wynik? Ja już 2 tygodnie czekam i nic... Jak robiłam jakiś czas temu to po ok 10 dniach miałam.
W Luxmedzie w Krakowie robiłam.
Mój też raz jak wrócił z badań nasienia to się za mnie wziął od razu a to nie podobne do niegospoko, ma na 9 rano więc nic mu się nie stanie Ja powinnam być świeżo po okresie to Pan wygłodniały będzie mógł po wszystkim zamoczyć
ja na NFZ miałam się zgłosić po 30 dniach po wynik Ale to na kasę chorych, więc wiesz...Robiła może któraś z Ws cytologie ostatnio? Ile czekałyście na wynik? Ja już 2 tygodnie czekam i nic... Jak robiłam jakiś czas temu to po ok 10 dniach miałam.
W Luxmedzie w Krakowie robiłam.
grunt to pozytywna motywacjaspoko, ma na 9 rano więc nic mu się nie stanie Ja powinnam być świeżo po okresie to Pan wygłodniały będzie mógł po wszystkim zamoczyć