Karola270984
Fanka BB :)
Powiem Wam dziewczyny ze w tym ferworze starań to seks już niw jest taki sam jak przed tym jak człowiek się nie starał ….jakiegoś dola łapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Wam dziewczyny ze w tym ferworze starań to seks już niw jest taki sam jak przed tym jak człowiek się nie starał ….jakiegoś dola łapie
dokladnie to samo sobie dziś myślalamPowiem Wam dziewczyny ze w tym ferworze starań to seks już niw jest taki sam jak przed tym jak człowiek się nie starał ….jakiegoś dola łapie
Dzięki wielkiepowodzenia w nowym cyklu!
a jak dla mnie seks super Na tabsach libido trochę zmniejszone, a po odstawieniu mokro, ślisko i się chce jak nigdy Stary szczęśliwyPowiem Wam dziewczyny ze w tym ferworze starań to seks już niw jest taki sam jak przed tym jak człowiek się nie starał ….jakiegoś dola łapie
Eeeeeej ale czemu kiełki nie? Wszędzie czytam ze kiełki takMięta przy staraniach? Można tak jak mi się wydaje czy ma jakieś sekretne straszne właściwości?
Skoro kiełki nie, to już wszystko jest podejrzane.
Ja biorę od 3 do 7 dni cyklu, teraz drugi cykl jak się nie uda to jeszcze dwa będę próbować a później laparoskopiaHejo. Byłam sobie u gina- dzisiaj 14dc. Po owulacji ani śladu i być też jej nie będzie. Potwierdził mi PCOS i IO. Na owulację przepisał mi closilbegyt. Ktoś z Was brał ten lek?
Ja też tak mam, chociaż wiem że to źle dla samego starania. No ale weź tu zapanuj nad głową, jak głowa spokoju nie daje. Polowanie na dni płodne, potem myśl żeby wykorzystać je do maksimum, a ostatecznie pilnowanie żeby finisz był w odpowiedniej pozycji (tyłozgięcie). Dziś już miałam odpuszczać, LH już spada, ale w serialu kobieta informowała męża o ciąży i tak nas jakoś naszło żeby dokupić jeszcze jeden los na tę loterię.Powiem Wam dziewczyny ze w tym ferworze starań to seks już niw jest taki sam jak przed tym jak człowiek się nie starał ….jakiegoś dola łapie
Stawiam, że albo nie było owulacji albo za mały poziom progesteronu w drogiej fazie cyklu i ta ciąża się nie utrzymała.My juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i 2 razy dziennie (przez 3 płodne dni) I nic wiec tez juz nie wiem
Ja ashwaghande biorę cały czas,o ile nie zapomnę zobaczymy co jutro gin powie i aż się boję że usłyszę że owulki nie byłoA widzisz, to faktycznie dziwne. U mnie prolaktyna szla w parze z kortyzolem i jedno przebijało drugie pakiet castangus+ashaganda unormował wszystko. Teraz już castangusa nie biorę, jedynie ashwaghande w pierwszej połowie cyklu