reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale tu nie musi stać żadna historia. Wolałabym żeby wszystkie kobiety zachodziły w ciążę i rodziły zdrowe dzieci bez żadnej historii.
Tu potrzeba empatii nie historii.
Jak ktoś ją ma to odnajdzie się tu nawet w pierwszym cyklu, który będzie udany
No właśnie nic, co zaznaczylam od razu. Mi tu miło, ale tez po kilku stronach zrozumiałam, że borykacie sie z czymś, czego nie znam. Więc zupełnie inne emocje nam towarzyszą i rozumiem, że zirytowały Was Panie z pierwszym postem i pozytywnym testem. Dlatego mówię, ze grupa mogłaby nazwą wskazać, ze tu za kolejnym cyklem stoi jakaś historia....
Ale to Wasza sprawa [emoji6]

reklama
Moje życie seksualne ożywa jak już wiem, że już w tym momencie cyklu nic nie załatwię. Wtedy spontan i większa swoboda. Ale w dni płodne mam niestety bardzo zadaniowe podejście
Tak myślę, że dobrze, że żyjemy w Polsce, mieszkałam kiedyś w Niemczech, siostra mojego faceta w Anglii i tam lekarze nie mają takiego podejścia jak tutaj. Wizyty tylko w koniecznych przypadkach, badan sama dla siebie też nie można zrobić (np. bety), jesli ktoś ma problem z zajsciem w ciążę, a wyniki badań prawidłowe to nie szukają innych przyczyn, nie przepisują leków (np. Duphaston, bo w ich mniemaniu to dla kobiet, które poroniły albo mają ciążę zagrożona). Za granicą nawet do 12 tyg nie uznają ciąży, bo wszystko pozostawiają naturze, jak ma się utrzymać to się utrzyma i tyle.

Środa to wspaniały dzień na badania.
Moja ukochana babcia zawsze mówiła żeby zaczynać wszytko w środy i soboty i całe życie się tego trzymam [emoji41]
Nawet testy ciążowe planuje na środy albo soboty[emoji23]
Idz!
Musiałabym wstać o 5 godzinie, jechać do biura do pracy a nie siedzieć na ho w ciepłym łóżeczku. Pójdę za tydzień w środę, obiecuję. Ok? :D
Niestety ja mieszkam 50 km od wawy i dla mnie to wyprawa jak mam jechać do Medicover xD

reklama
Do góry