reklama
Karola270984
Fanka BB :)
No właśnie to miałam na myśli ze podwyższony progesteron po owulacji raczej świadczy ze owu mogła być..To chyba działa w drugą stronę, niski progesteron w fazie lutealnej świadczy o tym, że owulacji nie było. Wysoki, że raczej była, ale może być też taki z innych powodów
C
Chemik97
Gość
Też śmiechlam ale dla mnie to jest ciekawe zjawisko społeczne, tutaj przychodzi pełno osób pytać o ciążę i nie widzą w tym nic złego ani niestosownego. A np w wątku o ciąży po poronieniu nie ma jakoś dziewczyn, które przychodzą bez podobnych doświadczeń i mówią o swoich idealnych badaniach i bezproblemowej ciąży i panikują tylko po to żeby dręczyć innych, a koniec końców mają zdrowe dzieci. Czyli gdzieś jakieś granice są, tylko gdzieTen fragment o butach przysporzył mnie o konkretny atak śmiechu w punkt!
Z
zaz208622
Gość
Jak nie wypijesz 8 wiader to na zdrowie
Dziewczyny, Skarbnico Wiedzy!
Mięta przy staraniach? Można tak jak mi się wydaje czy ma jakieś sekretne straszne właściwości?
Skoro kiełki nie, to już wszystko jest podejrzane.
C
Chemik97
Gość
Ani ja mi też skoczyła po castagnusie i lekarka zaleciła przyjmować zamiast tego ovarin. ZobaczymySzczerze mówiąc wątpię, bo podniosła się w ciągu 11 dni o ponad 20..nie mam pojęcia skąd się to bierze,w 21dc robie proga to i prl sprawdzę znów..
Lea2022
Moderator
Nie wiem czy cokolwiek wypite w ilości ośmiu wiader komukolwiek w jakiejkolwiek sytuacji służyJak nie wypijesz 8 wiader to na zdrowie
Dzięki
Z
zaz208622
Gość
Otóż to[emoji23][emoji57]
Nie wiem czy cokolwiek wypite w ilości ośmiu wiader komukolwiek w jakiejkolwiek sytuacji służy
Dzięki
Bibi89
Fanka BB :)
A widzisz, to faktycznie dziwne. U mnie prolaktyna szla w parze z kortyzolem i jedno przebijało drugie pakiet castangus+ashaganda unormował wszystko. Teraz już castangusa nie biorę, jedynie ashwaghande w pierwszej połowie cykluJa mam niedoczynność , ale tsh unormowane A wstaję codziennie o 5 ,badam przed 9 na spokojnie..z tym że ja mam i objawy podwyższonej prolaktyny prócz tych miesiączek właśnie A kortyzol w normie odziwo i to w ten sam dzień robiony,wyszedł mi prawie że w połowie
C
Chemik97
Gość
No to mamy 1dc dzień wcześniej, ale o tej godzinie to już chyba mała różnica. Czyli wychodzi na to, że przepowiedziałam sobie spóźnione owu prawidłowo
reklama
Lea2022
Moderator
powodzenia w nowym cyklu!No to mamy 1dc dzień wcześniej, ale o tej godzinie to już chyba mała różnica. Czyli wychodzi na to, że przepowiedziałam sobie spóźnione owu prawidłowo
Podziel się: