reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, Skarbnico Wiedzy!
Mięta przy staraniach? Można tak jak mi się wydaje czy ma jakieś sekretne straszne właściwości?
Skoro kiełki nie, to już wszystko jest podejrzane.

reklama
Ten fragment o butach przysporzył mnie o konkretny atak śmiechu 🤣🤣🤣 w punkt!
Też śmiechlam :D ale dla mnie to jest ciekawe zjawisko społeczne, tutaj przychodzi pełno osób pytać o ciążę i nie widzą w tym nic złego ani niestosownego. A np w wątku o ciąży po poronieniu nie ma jakoś dziewczyn, które przychodzą bez podobnych doświadczeń i mówią o swoich idealnych badaniach i bezproblemowej ciąży i panikują tylko po to żeby dręczyć innych, a koniec końców mają zdrowe dzieci. Czyli gdzieś jakieś granice są, tylko gdzie

Ja mam niedoczynność , ale tsh unormowane :) A wstaję codziennie o 5 ,badam przed 9 na spokojnie..z tym że ja mam i objawy podwyższonej prolaktyny prócz tych miesiączek właśnie 🤔 A kortyzol w normie odziwo i to w ten sam dzień robiony,wyszedł mi prawie że w połowie
A widzisz, to faktycznie dziwne. U mnie prolaktyna szla w parze z kortyzolem i jedno przebijało drugie 😄 pakiet castangus+ashaganda unormował wszystko. Teraz już castangusa nie biorę, jedynie ashwaghande w pierwszej połowie cyklu

reklama
Do góry