reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Przykro mi bardzo, ale chyba lepiej tak niz przeżywać stratę[emoji3064]
Pokażesz tą kreskę na teście i powiesz jaka to firma?
Żebyśmy wiedziały czego nie kupować
Trzymam kciuki za kolejny cykl!
jak tylko bede w domu to od razu wrzuce fotke !

firma testu to BOBO-TEST strumieniowy ... wlasnie poczytalam opinie i nie jestem pierwsza :/

dokladnie lepszy falszywy wynik niz kolejne zalamanie ... no coz trzeba bedzie pognebic swojego starego jeszcze troszke :D

tym razem rozwazam zakupienie testow owulacyjnych ... co o nich sadzicie ? bardzo sie ciesze,ze znalazlam to forum i moge z kims porozmawiac a nie tylko czytac :)

Dziadostwo te niektóre testy [emoji36]
jak tylko bede w domu to od razu wrzuce fotke !

firma testu to BOBO-TEST strumieniowy ... wlasnie poczytalam opinie i nie jestem pierwsza :/

dokladnie lepszy falszywy wynik niz kolejne zalamanie ... no coz trzeba bedzie pognebic swojego starego jeszcze troszke :D

Fajnie, fajnie... Ja 12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też mam 12 😁 Ale czy i ile za tydzień osikam to się okaże..PRL przekroczyła 84 już i mam mlekotok,przeszywa mnie straszny lęk 50 razy w ciągu dnia (i to tak z dupy,nie że oczymś myślę) dalej mi nie dobrze i mam zawroty głowy i zaburzenia widzenia..estrogen dzień po owulacji w dolnej granicy normy eh..jutro się dowiem czy owulka była bo prolaktyna jakby temu zaprzecza 🤔😔

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was mierzy się z PMS w cięższej postaci? W sensie że oprócz zmiennych nastrojów czy rozdrażnienia pojawiają się dolegliwości fizyczne typu bóle podbrzusza, skurcze, bóle głowy, mdłości itp?
Ja :) bóle piersi,sutków,mdłości,trądzik na skalę durszlaka i parę innych by się znalazło..polecono mi cyclodynon,zaczęłam brać w tym cyklu ale efekty po 3 msc o ile wg będą 🤔

Do góry