tak tez do tego podchodze ... ciesze sie,ze ro falszywy wynik a nie biochemicznaPrzeszło mi to przez myśl. Przykro mi ale pamiętaj nowy cykl = nowe szanse
reklama
jak tylko bede w domu to od razu wrzuce fotke !Przykro mi bardzo, ale chyba lepiej tak niz przeżywać stratę[emoji3064]
Pokażesz tą kreskę na teście i powiesz jaka to firma?
Żebyśmy wiedziały czego nie kupować
Trzymam kciuki za kolejny cykl!
firma testu to BOBO-TEST strumieniowy ... wlasnie poczytalam opinie i nie jestem pierwsza :/
dokladnie lepszy falszywy wynik niz kolejne zalamanie ... no coz trzeba bedzie pognebic swojego starego jeszcze troszke
Z
zaz208622
Gość
Dziadostwo te niektóre testy [emoji36]
jak tylko bede w domu to od razu wrzuce fotke !
firma testu to BOBO-TEST strumieniowy ... wlasnie poczytalam opinie i nie jestem pierwsza :/
dokladnie lepszy falszywy wynik niz kolejne zalamanie ... no coz trzeba bedzie pognebic swojego starego jeszcze troszke
Z
zaz208622
Gość
Ja używam od dawna i bardzo mi pomagają.
Co prawda początki z nimi bywają trudne, ale można się z nimi zaprzyjaźnic
tym razem rozwazam zakupienie testow owulacyjnych ... co o nich sadzicie ? bardzo sie ciesze,ze znalazlam to forum i moge z kims porozmawiac a nie tylko czytac
MPAnia
Fanka BB :)
Ja też mam 12 Ale czy i ile za tydzień osikam to się okaże..PRL przekroczyła 84 już i mam mlekotok,przeszywa mnie straszny lęk 50 razy w ciągu dnia (i to tak z dupy,nie że oczymś myślę) dalej mi nie dobrze i mam zawroty głowy i zaburzenia widzenia..estrogen dzień po owulacji w dolnej granicy normy eh..jutro się dowiem czy owulka była bo prolaktyna jakby temu zaprzeczaFajnie, fajnie... Ja 12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
bywaja trudne ? co konktretnie masz na mysli ? ja nigdy ich nie uzywalamJa używam od dawna i bardzo mi pomagają.
ojjjj teraz juz sie o tym przekonalamDziadostwo te niektóre testy [emoji36]
Z
zaz208622
Gość
U każdego inaczej. Ja na przykład muszę robić ich dużo i często żeby wyłapać pik
bywaja trudne ? co konktretnie masz na mysli ? ja nigdy ich nie uzywalam
reklama
MPAnia
Fanka BB :)
Ja bóle piersi,sutków,mdłości,trądzik na skalę durszlaka i parę innych by się znalazło..polecono mi cyclodynon,zaczęłam brać w tym cyklu ale efekty po 3 msc o ile wg będąDziewczyny czy któraś z Was mierzy się z PMS w cięższej postaci? W sensie że oprócz zmiennych nastrojów czy rozdrażnienia pojawiają się dolegliwości fizyczne typu bóle podbrzusza, skurcze, bóle głowy, mdłości itp?
Podziel się: