reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy widziałyście, mi wpadła w ręce kilka dni temu, więc się dzielę.
Tabelka poziomu bety w kolejnych dniach od owulacji. Metodologia taka sobie (głównie ze względu na liczebność grupy), ale coś tam wywnioskować można :)

Dziewczyny, nie wiem czy widziałyście, mi wpadła w ręce kilka dni temu, więc się dzielę.
Tabelka poziomu bety w kolejnych dniach od owulacji. Metodologia taka sobie (głównie ze względu na liczebność grupy), ale coś tam wywnioskować można :)
Czyli tak naprawdę 9 dni po może najwcześniej coś wyjść bo większość lab wykrywa od 5…
A najlepiej od 10 dnia robić betę wtedy powinno coś być jeśli dobrze interpretuje :p

Super to jest🙂

U mnie coraz bliżej piku 😎 A jutro na 18 wizyta u jakiejś Pani doktor 😝 Ciekawe co zobaczymy 😁

Załączniki

• e21f8a67-daea-4c0b-94f2-177a1cb3ebd4.jpg
    e21f8a67-daea-4c0b-94f2-177a1cb3ebd4.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry