Bibi89
Fanka BB :)
Daj znać jak będziesz mieć wynikimimo wszystko test wyszedl pozytywny ... czekam teraz na beta i progesteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak będziesz mieć wynikimimo wszystko test wyszedl pozytywny ... czekam teraz na beta i progesteron.
Daj znać jak się sytuacja rozwiniemimo wszystko test wyszedl pozytywny ... czekam teraz na beta i progesteron.
Czyli tak naprawdę 9 dni po może najwcześniej coś wyjść bo większość lab wykrywa od 5…Dziewczyny, nie wiem czy widziałyście, mi wpadła w ręce kilka dni temu, więc się dzielę.
Tabelka poziomu bety w kolejnych dniach od owulacji. Metodologia taka sobie (głównie ze względu na liczebność grupy), ale coś tam wywnioskować można
Table - PMC
The first home pregnancy test was introduced in 1976. Since then, pregnancy tests have become the most common diagnostic assay used at home. Pregnancy tests use antibodies to detect human chorionic gonadotropin (hCG). It is an ideal marker of ...www.ncbi.nlm.nih.gov
Super to jestDziewczyny, nie wiem czy widziałyście, mi wpadła w ręce kilka dni temu, więc się dzielę.
Tabelka poziomu bety w kolejnych dniach od owulacji. Metodologia taka sobie (głównie ze względu na liczebność grupy), ale coś tam wywnioskować można
Table - PMC
The first home pregnancy test was introduced in 1976. Since then, pregnancy tests have become the most common diagnostic assay used at home. Pregnancy tests use antibodies to detect human chorionic gonadotropin (hCG). It is an ideal marker of ...www.ncbi.nlm.nih.gov
wlasnie dostalam wyniki ... progesteron 0,98 a hcg 2,30 ... falszywy test ;(Daj znać jak będziesz mieć wyniki
wlasnie dostalam wyniki ... progesteron 0,98 a hcg 2,30 ... falszywy test ;(Daj znać jak się sytuacja rozwinie
Przeszło mi to przez myśl. Przykro mi ale pamiętaj nowy cykl = nowe szansewlasnie dostalam wyniki ... progesteron 0,98 a hcg 2,30 ... falszywy test ;(
wlasnie dostalam wyniki ... progesteron 0,98 a hcg 2,30 ... falszywy test ;(