Lea2022
Moderator
Jakiego proga bierzesz? Myślę, ze to tylko chwilowe, zaraz się organizm przyzwyczai i już będzie tylko lepiej. Ja co prawda tylko raz miałam skutki uboczne po mecie wiec ciężko jest mi napisać, ze wiem co czujesz, ale jakby się ten stan utrzymywał to może spróbuj poprosić o inna formę, ja biorę progesterone besins i jest naprawdę spoko. A póki co to wyj ile fabryka dała jesli tylko czujesz taką potrzebę, hormony to przebiegła bitch. Tulę Cię mocno i jestem pewna, ze za chwilkę się wszystko unormuje
Crinone… to jest progesteron w żelu, który podobno ma jakiś hiper poziom wchłaniania i jest dedykowany do stosowania po wspomaganiu (iui/in vitro), także nie mam wyboru. Ale liczę, że się jakoś zaadaptuję.Jakiego proga bierzesz? Myślę, ze to tylko chwilowe, zaraz się organizm przyzwyczai i już będzie tylko lepiej. Ja co prawda tylko raz miałam skutki uboczne po mecie wiec ciężko jest mi napisać, ze wiem co czujesz, ale jakby się ten stan utrzymywał to może spróbuj poprosić o inna formę, ja biorę progesterone besins i jest naprawdę spoko. A póki co to wyj ile fabryka dała jesli tylko czujesz taką potrzebę, hormony to przebiegła bitch. Tulę Cię mocno i jestem pewna, ze za chwilkę się wszystko unormuje