reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hejo dziewczyny, miłego dnia i miłęgo weekendu! Co u Was? Jak się czujecie?
U mnie dziś 9 dc, więc zaraz trzeba brać się do roboty xDa jakoś nawet nie mam ochoty za bardzo.. może przyjdzie xD
Ja dzis 4-5 dpo. Wczoraj potwierdziłam u lekarza ze owulacja była więc teraz niech się dzieje magia 🥰

reklama
Ja już po przeglądzie, wszystko czyste, zostało jeszcze trochę śluzu. Jajniki jeszcze nic nie produkują, więc nie wiadomo, czy owulacja będzie, ale spóźniona, czy w ogóle jej nie będzie. Bzykać się trza 😝 Ginekolog powiedział, żeby dać sobie 2-3 miesiące jak już coś zaskoczyło i potem wracamy do tego co mieliśmy robić (czyli badanie nasienia i jak te wyjdzie dobrze, to drożność). Więc teraz będzie jedna wielka niewiadoma i bzykanko rekreacyjne, bo nikt nie wie czy owu będzie 😝 Nawet nie wiedziałabym teraz jak testować, bo ciul wie kiedy @ przyjdzie 😂

Hejo dziewczyny, miłego dnia i miłęgo weekendu! Co u Was? Jak się czujecie?
U mnie dziś 9 dc, więc zaraz trzeba brać się do roboty xDa jakoś nawet nie mam ochoty za bardzo.. może przyjdzie xD
Hej :) u mnie dzis 20dc, testuję za 4 i 6 dni. Objawów żadnych na nic, ale nie nastawiam się na żaden ze scenariuszy, czekam sobie :) mimo ze całą mnie nosi to wykorzystuje WSZYSTKIE swoje zasoby ZEN 🧘🏻‍♀️żeby nie robić sikancow wcześniej bo wiem ze to bez sensu 🙈🙈

Hej :) u mnie dzis 20dc, testuję za 4 i 6 dni. Objawów żadnych na nic, ale nie nastawiam się na żaden ze scenariuszy, czekam sobie :) mimo ze całą mnie nosi to wykorzystuje WSZYSTKIE swoje zasoby ZEN 🧘🏻‍♀️żeby nie robić sikancow wcześniej bo wiem ze to bez sensu 🙈🙈
mi to by się czasami przydała taka osóbka, która by za mną chodziła i za każdym razem gdybym pomyślała o zrobieniu sikańca strzeliła by mi kontrolnego plaskacza 😂

reklama
mi to by się czasami przydała taka osóbka, która by za mną chodziła i za każdym razem gdybym pomyślała o zrobieniu sikańca strzeliła by mi kontrolnego plaskacza 😂
Mi tez tym bardziej, ze kupiłam ich cały stos 🙈🤣 co zrobić, rozum to jedno ale zazwyczaj pół dnia wyglądam tak :
Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

Do góry