reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hejo dziewczyny, miłego dnia i miłęgo weekendu! Co u Was? Jak się czujecie?
U mnie dziś 9 dc, więc zaraz trzeba brać się do roboty xDa jakoś nawet nie mam ochoty za bardzo.. może przyjdzie xD
Ja dzis 4-5 dpo. Wczoraj potwierdziłam u lekarza ze owulacja była więc teraz niech się dzieje magia 🥰

reklama
Ja już po przeglądzie, wszystko czyste, zostało jeszcze trochę śluzu. Jajniki jeszcze nic nie produkują, więc nie wiadomo, czy owulacja będzie, ale spóźniona, czy w ogóle jej nie będzie. Bzykać się trza 😝 Ginekolog powiedział, żeby dać sobie 2-3 miesiące jak już coś zaskoczyło i potem wracamy do tego co mieliśmy robić (czyli badanie nasienia i jak te wyjdzie dobrze, to drożność). Więc teraz będzie jedna wielka niewiadoma i bzykanko rekreacyjne, bo nikt nie wie czy owu będzie 😝 Nawet nie wiedziałabym teraz jak testować, bo ciul wie kiedy @ przyjdzie 😂

Hejo dziewczyny, miłego dnia i miłęgo weekendu! Co u Was? Jak się czujecie?
U mnie dziś 9 dc, więc zaraz trzeba brać się do roboty xDa jakoś nawet nie mam ochoty za bardzo.. może przyjdzie xD
Hej :) u mnie dzis 20dc, testuję za 4 i 6 dni. Objawów żadnych na nic, ale nie nastawiam się na żaden ze scenariuszy, czekam sobie :) mimo ze całą mnie nosi to wykorzystuje WSZYSTKIE swoje zasoby ZEN 🧘🏻‍♀️żeby nie robić sikancow wcześniej bo wiem ze to bez sensu 🙈🙈

Hej :) u mnie dzis 20dc, testuję za 4 i 6 dni. Objawów żadnych na nic, ale nie nastawiam się na żaden ze scenariuszy, czekam sobie :) mimo ze całą mnie nosi to wykorzystuje WSZYSTKIE swoje zasoby ZEN 🧘🏻‍♀️żeby nie robić sikancow wcześniej bo wiem ze to bez sensu 🙈🙈
mi to by się czasami przydała taka osóbka, która by za mną chodziła i za każdym razem gdybym pomyślała o zrobieniu sikańca strzeliła by mi kontrolnego plaskacza 😂

reklama
mi to by się czasami przydała taka osóbka, która by za mną chodziła i za każdym razem gdybym pomyślała o zrobieniu sikańca strzeliła by mi kontrolnego plaskacza 😂
Mi tez tym bardziej, ze kupiłam ich cały stos 🙈🤣 co zrobić, rozum to jedno ale zazwyczaj pół dnia wyglądam tak :
Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

Do góry