reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja już po przeglądzie, wszystko czyste, zostało jeszcze trochę śluzu. Jajniki jeszcze nic nie produkują, więc nie wiadomo, czy owulacja będzie, ale spóźniona, czy w ogóle jej nie będzie. Bzykać się trza 😝 Ginekolog powiedział, żeby dać sobie 2-3 miesiące jak już coś zaskoczyło i potem wracamy do tego co mieliśmy robić (czyli badanie nasienia i jak te wyjdzie dobrze, to drożność). Więc teraz będzie jedna wielka niewiadoma i bzykanko rekreacyjne, bo nikt nie wie czy owu będzie 😝 Nawet nie wiedziałabym teraz jak testować, bo ciul wie kiedy @ przyjdzie 😂
Wiesz co, nie chce Ci mówić co robić bo wiesz to najlepiej, ale ja na Waszym miejscu nie czekałabym z badaniem nasienia, jak wyjdzie dobrze to będzie z głowy a jak kiepsko to już przez te 3mce możecie suplementowac i poprawiać jakość ;)

reklama
Wiesz co, nie chce Ci mówić co robić bo wiesz to najlepiej, ale ja na Waszym miejscu nie czekałabym z badaniem nasienia, jak wyjdzie dobrze to będzie z głowy a jak kiepsko to już przez te 3mce możecie suplementowac i poprawiać jakość ;)
Zgadzam się :) nie jest to jakieś inwazyjne czy bardzo drogie badanie więc na wszelki wypadek zrobić można

Zgadzam się :) nie jest to jakieś inwazyjne czy bardzo drogie badanie więc na wszelki wypadek zrobić można
Nie no czekać tyle napewno nie będę, ale jak na razie to musimy dokończyć diagnozę z tymi jego stawami, bo na wynikach wyszedł mocny stan zapalny, ortopeda kazał zrobić jeszcze 2 wyniki, na które czekamy + usg kostki w styczniu (bo aż mu popuchły). Zobaczymy jak wyjdą te wyniki, bo jak słabo to wtedy już będzie musiał się konsultować z reumatologiem (chyba ortopeda bardziej podejrzewa reumatoidalne zapalenie stawów, bo objawy się pokrywają), więc najpierw musimy wyjść z tego, żeby postawić jakąś diagnozę (bo stan zapalny jest), więc na razie mu dupy nie zawracam badaniem nasienia, bo go przytłoczę wszystkim na raz 😝

Dziewczyny mam prośbę powiedzcie mi jak mam cykle co 30 dni i ostatnia @ była 29.11 to kiedy wypadały dni płodne i kiedy mogę testować ??kochalismy się codziennie wiec przegapić dni płodne raczej nie przegapiliśmy

Dziewczyny mam prośbę powiedzcie mi jak mam cykle co 30 dni i ostatnia @ była 29.11 to kiedy wypadały dni płodne i kiedy mogę testować ??kochalismy się codziennie wiec przegapić dni płodne raczej nie przegapiliśmy
No to okres wypada Ci teraz na 29.12 wiec możesz czekać do 29 albo spróbować 27-28.

reklama
Pytanko jeszcze mam 😁 Człowiek w kitlu zapisał mi w zaleceniach branie Miovelii lub i Pueria Uno - znacie te specyfiki? Nazwę Miovelia kojarzę, bo tu na forum już kilka razy mi mignęła. A staremu zalecił branie Nucleox

Ostatnia edycja:
Do góry