reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hejo dziewczyny, miłego dnia i miłęgo weekendu! Co u Was? Jak się czujecie?
U mnie dziś 9 dc, więc zaraz trzeba brać się do roboty xDa jakoś nawet nie mam ochoty za bardzo.. może przyjdzie xD
mnie boli gardło, suche jal nie wiem i chrypa mnie złapała 😝 Na 14:45 mam przegląd u doktorka, to zobaczymy co tam powie. Jestem ciekawa czy w jajnikach już coś rośnie 😂

reklama
Moim zdaniem ból i ciągniecie nie świadczą o niczym, może to być zarówno torbiel, zwykły ból po owulacji jak również zupełnie nic. Jeśli ból jest uporczywy, nietypowy, niepokojący to oczywiście skonsultuj się z lekarzem. Jeśli jest taki jak zazwyczaj w okresie okoloowulacyjnym to ja bym poczekała do wizyty w styczniu. Podsumowując - Ty wiesz najlepiej co czujesz i sama musisz zdecydować czy warto pokazać się lekarzowi wcześniej 😬
Jestem już zapisana do lekarza, nic nie zaszkodzi sprawdzić co się dzieje 🙂

Hejka. U mnie zobaczyłam cień cienia, ale coś czułam, że nie do końca ufam temu testowi z allegro i faktycznie wieczorem tempka gwałtownie spadła o pełen stopień jak to u mnie i na następny dzień @. No nic, nowy miesiąc nowa szansa.

reklama
Ja czekam na @ która ma przyjść 29 grudnia.. Jak narazie to 2 kreski na teście na covid 🤣 kwarantannę kończymy 23.12 czy coś na niej zdziałalismy to nie wiem 😂

Do góry