reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hejka, ja jutro idę na usg sprawdzić, czy była owu. W tym cyklu brałam clo od 4 do 8dc i w 11dc miałam pęcherzyk 17mm, czy to możliwe, zeby owu była dopiero dzisiaj (17dc)? Pęcherzyk musiałby mieć ok 27-30mm to chyba za duży. Macie jakieś doswiadczenia kiedy pękają pęcherzyki po clo?

reklama
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie. Może głupie ale jestem jeszcze trochę zielona w tych tematach. Dostałam skierowanie na prolaktyne po obciążeniu MCP. Czy któraś miała takie badanie? Jak to wygląda, podają w laboratorium jakąś tabletkę i później pobierają krew?
Ja mialam. Najpierw pobieraja krew, po pobraniu dostajesz tabletke w laboratorium - czekasz godzine i kolejne pobranie . Tyle :)

Cześć dziewczyny! Jak tam nastroje? 😁
U mnie wczoraj popołudniu ustało krwawienie (nie wiem czy już skończyło się całkiem, czy to tylko jakaś przerwa i reszta jeszcze doleci w formie plamienia 😝), ale niw omieszkaliśmy z mężem nie wykorzystać takiej okazji i wróciliśmy do gry 🤣 W piątek (jutro) idę na przegląd i zobaczymy co tam słychać 😉

Hej dziewczyny potrzebuje porady, w zeszłym cyklu pojawiła mi się torbiel ja prawym jajniku, po tabletkach i miesiączce zniknęła, dostałam do stosowania dupka, po owulacji, owulacje miałam 2 dni temu, i juz od kilku dni ponownie ciągnie mnie ten sam jajnik gdzie była torbiel, boli mnie od pachwiny do nogi, w między czasie bolał mnie też prawy jajnik. Czy możliwe jest żeby odnowiła się torbiel w lewym jajniku a owulacja była z prawego???
I kolejne pytanie, myślicie czekać na wizytę do swojego lekarza do 13.01 czy skonsultować się z innym ??

Hey dziewczyny, u mnie 26 dc i czekam na @ zeby zaczac starania od nastepnego dnia cyklu, moze uda sie wylapac owulacje testami. Wczoraj wsyzedl mi pozytywny test... ale niestety test na covid :( nie wiem czy lepiej wtedy przerwac starania czy jak sie dobrze czujemy to mozemy dzialac? wychodzimy z izolacji 23 grudnia takze w sam raz na swieta!

reklama
Hey dziewczyny, u mnie 26 dc i czekam na @ zeby zaczac starania od nastepnego dnia cyklu, moze uda sie wylapac owulacje testami. Wczoraj wsyzedl mi pozytywny test... ale niestety test na covid :( nie wiem czy lepiej wtedy przerwac starania czy jak sie dobrze czujemy to mozemy dzialac? wychodzimy z izolacji 23 grudnia takze w sam raz na swieta!
Jak przechodzicie bezobjawowo to w zasadzie mogłabyś o tym nie wiedzieć i zajść w ciążę. Jeśli masz jakieś objawy to ja bym się jednak wstrzymała, żeby nie było gorzej.

Do góry