ja jestem chyba rekordzistką. 13 dzień po podaniu jeszcze cień kreski na sikanym, w 12 dniu po podaniu (nie licząc dnia podania o 11.00- beta na poziomie 4).Dziewczyny, jak długo wychodziły Wam pozytywne testy po ovitrelle?
reklama
Może zamów sobie domowe testy z krwi? Nie wiem jak z ich wiarygodnością byś musiała poczytać opinie ale chyba nie chciałoby mi się chodzić co miesiąc na betę.Jestem zalamana.
Zbrzydl mi ten wyjazd. Chcialabym juz wrócić bo musze robic dobra mine do zlej gry a nie mam na to sily i ochoty.
Mam ochote zwinac sie w kulke i sobie troche pobeczec.
Nie wiem czy w kolejnym cyklu zdecyduje sie na testowanie. Chyba nie bede miec odwagi.
Moze naprawde lepiej robic bete tuz przed @ albo w dniu @. Do robienia badania z krwi tak po prostu jako formy testowania bylam troche negatywnie nastawiona (klocie sie, kasa wieksza, wiecej zachodu przy tym bo trzeba podjechac do labu no i wyniki nie od razu).
Ale co mi po tescie? Pierwszy wyszedl pozytywny i co z tego. Poczulam nadzieje.
Na krotka chwile.
Wszystko sie rozpadlo dzis rano.
A beta z krwi albo jest albo nie ma.
Blondi_87
Fanka BB :)
Powiem Ci że ja tak długo robiłam - beta z krwi zero ludzenia się... Nie jest to kiepska opcja by unikać takich rozczarowań... Bądź żyć w niepewności "a może jest jeszcze za niską by wykryć"... Ostatnio nie robiłam ale zwyczajnie okres przychodził mi zanim zdążyłam się wybrać nawet Jeden raz nie miałam jak iść z powodu kwarantanny okres się spóźniał i te testy sikane mnie wykańczały bo nie czułam tej "ostatecznej" pewnościJestem zalamana.
Zbrzydl mi ten wyjazd. Chcialabym juz wrócić bo musze robic dobra mine do zlej gry a nie mam na to sily i ochoty.
Nie wiem czy w kolejnym cyklu zdecyduje sie na testowanie. Chyba nie bede miec odwagi.
Moze naprawde lepiej robic bete tuz przed @ albo w dniu @. Do robienia badania z krwi tak po prostu jako formy testowania bylam troche negatywnie nastawiona (klocie sie, kasa wieksza, wiecej zachodu przy tym bo trzeba podjechac do labu no i wyniki nie od razu).
Na krotka chwile.
Blondi_87
Może jednak zaskoczyło? I beta zaczęła rosnąć? Aż ciężko mi uwierzyć że test może wykrywac betę <4... Jeśli tak to powiedz mi co masz za testy to też sobie kupięja jestem chyba rekordzistką. 13 dzień po podaniu jeszcze cień kreski na sikanym, w 12 dniu po podaniu (nie licząc dnia podania o 11.00- beta na poziomie 4).
coca
Może zamów sobie domowe testy z krwi? Nie wiem jak z ich wiarygodnością byś musiała poczytać opinie ale chyba nie chciałoby mi się chodzić co miesiąc na betę.
Opinie maja straszne nawet wśród wielu osób tu na forum. Cuda już na nich widziałam. Nie warto. Już wolałabym iść co miesiąc na betę.
Tinulka
Moderator
Tak mi strasznie strasznie przykroJestem zalamana.
Na krotka chwile.
Przytulam cię mocno i mam nadzieję że w kolejnym cyklu już ci się uda. Trzymaj się kochana, bądź dzielna
Karooola28
Hej dziewczyny
Ja ostatnio mało tu zaglądam bo jestem podłamana
Nie dość że ze starań nic nie wychodzi, to siatki leków - na stymulację i utrzymanie…
Lekarz zasugerował mi psychologa, nawet się już umówiłam…
A w pt jak byłam potwierdzić owulacje to mi powiedział ze mam jeszcze mięśniaka na macicy… ale ze mam się nie przejmować.
Powiedzcie mi - macie jakieś doświadczenia z mięśniakami?
Mogą hamować zagnieżdżenie albo jeśli nawet się uda to wpływać negatywnie na ciąże?
Ja podobnie jak kolezanki wyżej mam cała szufladę testów ale w ostatnim cyklu przestałam je robić i poszłam 3 dni przed @ na betę żeby się nie nastawić i chyba lepiej to przyjęłam niż w poprzednich miesiacach ze znowu się nie udało.
I teraz mam kolejne pytanie
Jak owulacje miałam w czwartek 20.01 cykle 28 dni wiec miesiączkę mam dostać w czw 3.02 to kiedy z krwi powinno coś wyjść jeśli się uda? W pon 31.01 to już będzie Ok żeby testować?
Ja ostatnio mało tu zaglądam bo jestem podłamana
Nie dość że ze starań nic nie wychodzi, to siatki leków - na stymulację i utrzymanie…
Lekarz zasugerował mi psychologa, nawet się już umówiłam…
A w pt jak byłam potwierdzić owulacje to mi powiedział ze mam jeszcze mięśniaka na macicy… ale ze mam się nie przejmować.
Powiedzcie mi - macie jakieś doświadczenia z mięśniakami?
Mogą hamować zagnieżdżenie albo jeśli nawet się uda to wpływać negatywnie na ciąże?
Ja podobnie jak kolezanki wyżej mam cała szufladę testów ale w ostatnim cyklu przestałam je robić i poszłam 3 dni przed @ na betę żeby się nie nastawić i chyba lepiej to przyjęłam niż w poprzednich miesiacach ze znowu się nie udało.
I teraz mam kolejne pytanie
Jak owulacje miałam w czwartek 20.01 cykle 28 dni wiec miesiączkę mam dostać w czw 3.02 to kiedy z krwi powinno coś wyjść jeśli się uda? W pon 31.01 to już będzie Ok żeby testować?
G
guest-1680456925
Gość
Z
zaz208622
Gość
Najgorsze ever.
Nie widziałam nigdy żadnego, który by nie pokazał ciąży.
Absolutnie każdemu wychodzą pozytywne.
Nie widziałam nigdy żadnego, który by nie pokazał ciąży.
Absolutnie każdemu wychodzą pozytywne.
Może zamów sobie domowe testy z krwi? Nie wiem jak z ich wiarygodnością byś musiała poczytać opinie ale chyba nie chciałoby mi się chodzić co miesiąc na betę.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Nic tu nie ma [emoji848]
Dziewczyny Wam też na teście Pink zaznacza sie strefa na kreskę...?
27 dc i negatywny u mnie.
Podziel się: