reklama
INKA1990
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o TSH, Ft3, Ft4, Anty TG i Anty TPO to nie ma znaczenia dzień cyklu. Przynajmniej mi endo nigdy o tym nie wspomniała, a chodzę regularnie od 3 lat.Dzieczyny czy endokrynolog zleca badania do zrobienia w konkretnym dniu cyklu jak ginekolog czy raczej dla nich to nie ma znaczenia? (bo właśnie się umawiam)
Hope99
Trochę przybita ale do tej pory w różnych dniach cyklu wychodziły mi testy więc nie wiem czego się spodziewać. Pozostaje mi czekać do dnia okresu i zaczynamy walkę o owulację od nowa...Przykro mi
Pewnie warto jeszcze sprawdzić. Jak się czujesz?
Hope99
To już nie taki cień cienia. Gratuluję.Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
Z
zaz208622
Gość
To chyba zależy od endokrynologa.
Mnóstwo endokrynologów mówi, że to nie
ma znaczenia.
Mi dwóch podczas konsultacji powiedziało, że interesują ich tylko wyniki pomiędzy 2 a 3dc[emoji2272]
W tym jeden jest dr habilitowanym więc w sumie czemu mu nie wierzyć [emoji23]
A skoro dla reszty to bez znaczenia to robię pomiędzy 2 a 3dc
Mnóstwo endokrynologów mówi, że to nie
ma znaczenia.
Mi dwóch podczas konsultacji powiedziało, że interesują ich tylko wyniki pomiędzy 2 a 3dc[emoji2272]
Dzieczyny czy endokrynolog zleca badania do zrobienia w konkretnym dniu cyklu jak ginekolog czy raczej dla nich to nie ma znaczenia? (bo właśnie się umawiam)
Bibi89
Dzięki, w takim razie umowie się na ten tydzieńJeśli chodzi o TSH, Ft3, Ft4, Anty TG i Anty TPO to nie ma znaczenia dzień cyklu. Przynajmniej mi endo nigdy o tym nie wspomniała, a chodzę regularnie od 3 lat.
Bibi89
No wlansie mi kiedyś dermatolog wspomniała o tym dlatego się zastanawiam. Ale, o dziwo, ostatnio ginekolog kazał mi zrobic badania w ostatnich 2 dniach cyklu no nic, umówiłam się na czwartek to będzie 5dc, mam nadzieję że nie każe mi czekać do kolejnego cyklu... a jak się pojawi jakiś termin wcześniej to zmienięTo chyba zależy od endokrynologa.
Mnóstwo endokrynologów mówi, że to niee ma znaczenia.
Karola270984
Kiedy mogę zrobic test jak tydzień jestem niby po owulacji ?? Bynajmniej tak myśle ze była bo prog w pt 13.59
Za 7 dni będzie miarodajny a możesz zrobić za 5.Kiedy mogę zrobic test jak tydzień jestem niby po owulacji ?? Bynajmniej tak myśle ze była bo prog w pt 13.59
reklama
GratulacjeDziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
Podziel się: