reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
To już nie taki cień cienia. Gratuluję. 😊

To chyba zależy od endokrynologa.
Mnóstwo endokrynologów mówi, że to nie
ma znaczenia.
Mi dwóch podczas konsultacji powiedziało, że interesują ich tylko wyniki pomiędzy 2 a 3dc[emoji2272]
W tym jeden jest dr habilitowanym więc w sumie czemu mu nie wierzyć [emoji23]
A skoro dla reszty to bez znaczenia to robię pomiędzy 2 a 3dc
Dzieczyny czy endokrynolog zleca badania do zrobienia w konkretnym dniu cyklu jak ginekolog czy raczej dla nich to nie ma znaczenia? (bo właśnie się umawiam)

To chyba zależy od endokrynologa.
Mnóstwo endokrynologów mówi, że to niee ma znaczenia.
Mi dwóch podczas konsultacji powiedziało, że interesują ich tylko wyniki pomiędzy 2 a 3dc[emoji2272]
W tym jeden jest dr habilitowanym więc w sumie czemu mu nie wierzyć [emoji23]
A skoro dla reszty to bez znaczenia to robię pomiędzy 2 a 3dc
No wlansie mi kiedyś dermatolog wspomniała o tym dlatego się zastanawiam. Ale, o dziwo, ostatnio ginekolog kazał mi zrobic badania w ostatnich 2 dniach cyklu 🤷🏽‍♀️ no nic, umówiłam się na czwartek to będzie 5dc, mam nadzieję że nie każe mi czekać do kolejnego cyklu... a jak się pojawi jakiś termin wcześniej to zmienię

reklama
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
Gratulacje 🥰

Do góry