reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
gratuluję! 😍 Trzymam kciuki za betę 🤞

U mnie 10dc, temperatura trochę spadła i dni płodne są, bzykanie też jest i nic poza tym jak na razie 😂
Wczoraj byliśmy na torcie urodzinowym u szwagierki, a na dzisiejszy dzień planów zero 😝

Załączniki

• Screenshot_20220123_101524.jpg
    Screenshot_20220123_101524.jpg
    97,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Dzieczyny czy endokrynolog zleca badania do zrobienia w konkretnym dniu cyklu jak ginekolog czy raczej dla nich to nie ma znaczenia? (bo właśnie się umawiam)

reklama
Do góry