reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Czemu zakładasz, że negatywny jak pozytywny [emoji23]
Gratuluję!
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.

reklama
Też to późno wyłapałam, później zrobiliśmy badanie nasienia i w porządku. Pocieszę Cię ja że brałam Norprolac tylko 1,5mca i się w końcu udało :) No jeszcze plus stymulacja, ale ponoć swoje owu zawsze miałam i poza PRL wszystko było w porządku, ale w końcu coś zaskoczyło. Trzymam kciuki za ten twój cykl! 🤞
Dziękuję, ja też właśnie biorę już prawie 1,5 miesiąca i dlatego mam takie nadzieje jeśli chodzi o ten cykl. Owu wcześniej też niby miałam ale nic z tego nie wychodziło. Teraz mi się owu przesunęła z 16dc na 11 i wyjątkowo ją czułam.
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.
Gratulacje, co za wspaniała wiadomość z rana :)

Czemu zakładasz, że negatywny jak pozytywny [emoji23]
Gratuluję!
Nie wiem jakoś nie czułam tego cyklu i od początku założyłam że się nie uda to był nas 6cs, trochę boję się cieszyć, jutro zrobię koleiny test i pójdę na betę jak mnie kierowniczka wypuści.

Nie wiem jakoś nie czułam tego cyklu i od początku założyłam że się nie uda to był nas 6cs, trochę boję się cieszyć, jutro zrobię koleiny test i pójdę na betę jak mnie kierowniczka wypuści.
Ja miałam dokładnie takie poczucie w pierwszej ciąży ;)
Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że uda zie jutro wyskoczyć na badanie!

Ja miałam dokładnie takie poczucie w pierwszej ciąży ;)
Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że uda zie jutro wyskoczyć na badanie!
Koniecznie idź i czekamy na dobre wieści, test ma różową 2 kreskę wiec jest bardzo dobrze 👍👍👍

Dziewczyny pytanie może i durne ale zdarza się wam że was "czyści" w dniu owulki? Test wczoraj niby pozytywny(takie same krechy,ale czekam na testową ciemniejszą zawsze ) ,od kilkunastu minut kłucie w jajniku i pogoniło mnie do wc 🙈 tempka z rana 36.9 dopiero ale skok może być dopiero po owulacji jak dobrze pamiętam..nie chcę się nakręcać bo prolaktyna wysoka więc może jej nie być wcale no ale ewidentnie coś się dzieje 😅

Skok jest po owulacji.
Skoro już go masz to owulacja już była
Dziewczyny pytanie może i durne ale zdarza się wam że was "czyści" w dniu owulki? Test wczoraj niby pozytywny(takie same krechy,ale czekam na testową ciemniejszą zawsze ) ,od kilkunastu minut kłucie w jajniku i pogoniło mnie do wc [emoji85] tempka z rana 36.9 dopiero ale skok może być dopiero po owulacji jak dobrze pamiętam..nie chcę się nakręcać bo prolaktyna wysoka więc może jej nie być wcale no ale ewidentnie coś się dzieje [emoji28]

reklama
Do góry