reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A z innej beczki, po dzisiejszym dniu mam dla Was dobrą radę. Jako, ze wierzę, ze wszystkim nam się uda i te dzieci się pojawią to pamiętajcie o jednym. Jeśli będą miały talent muzyczny - zignorujcie go!
Wierzcie mi, wiem co mówię. Po 3h koncercie oraz podliczeniu wszystkich wydatków w temacie. Trzeba go było pchać w astrofizykę…

Ja tam sie cieszę, ze moi rodzice nie zignorowali [emoji6]

reklama
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo okres we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
Jutro z rana zrobię kolejny i zobaczę co i jak.

Załączniki

• IMG_20220123_050911~2.jpg
    IMG_20220123_050911~2.jpg
    519 KB · Wyświetleń: 200
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już po testowaniu i wyszedł cień cienia. Używałam testu Alpha med. Na żywo bardziej wyraźny, ale żeby nie być gołosłowną wrzucę foteczke. Na razie zakładam że negatywny żeby nie robić sobie nadziei.
Planowo dziś okres za we wtorek.
Jutro jeśli mi się uda wyskoczę z pracy na betę i proga, ale nie wiem czy na pewno mi się uda.
gratuluje kochana 🥰🥰🥰🥰🥰🥰nawet nie wiesz jak się cieszę 😍😍😍😍to jak ty tak wczesnie wstałaś to dawaj za mnie na służbę 😜
Miałaś jakieś objawy ??

gratuluje kochana 🥰🥰🥰🥰🥰🥰nawet nie wiesz jak się cieszę 😍😍😍😍to jak ty tak wczesnie wstałaś to dawaj za mnie na służbę 😜
Miałaś jakieś objawy ??
Nie doszukiwałam się objawów, ale bolą mnie piersi dość mocno i to tyle, ale w każdej ciąży tak miałam i tej udaje i dwóch straconych.

Na razie staram się nie cieszyć. Wiesz po moich przejściach dopuki nie urodzę będę się bała.

Planowo dziś okres za we wtorek.
Wygląda niewątpliwie pozytywnie ❤️ Trzymam bardzo mocno kciuki za super przyrosty i nudną ciąże ❤️

Planowo okres we wtorek.
Gratuluję wygląda na pozytywny, u mnie nadal nic nie pojawia się ... 26 dc albo 2 dni do @ albo 6...

Gratuluję wygląda na pozytywny, u mnie nadal nic nie pojawia się ... 26 dc albo 2 dni do @ albo 6...
A jakie masz zazwyczaj cykle? Może owu się przesunęła? Ja też nie mam pewność kiedy była owu bo nie miałam monitoringu ani nawet testów owu nie robiłam więc kto wie kiedy faktycznie była🤷
Zawsze mam regularne cykle 26-27 dni ale grudniu po covidzie trwał na przykład 30 dni.

reklama
To może jeszcze być pozytywny. Poczekaj, wiem łatwo się mówi.
Ja pierwszy razie testuję przed terminem @
I pierwszy raz od sierpnia coś się pojawiło. Do tej pory była tylko biel vizira
Nie pozostaje mi nic innego jak oczekiwanie, moj mąż tak się nakręcił, ze sam mi mówi -rób test- i jest moim rozsądnym głosem, bo patrzu na test i mowi-musi byc rozowa kreska, jak nie, ja tu nic nie widzę-. W sumie dobrze, bo ja to pod lupą kazdy test chętnie obejrzalabym.

Do góry