Anasta07
Fanka BB :)
Super! Trzymam kciuki, bo u mnie wystarczyła tylko jedna stymulacjaDostałam właśnie sms, że od niedzieli mogę ruszać na legalu ze stymulacja [emoji7]
Wyżebrałam też 3 terminy na usg w 8,14 i 18 dc i mam nadzieję, że to wystarczy żeby wstrzelić się z podaniem pierwszego w życiu ovitrelle[emoji23]
Jaram się jak pochodnia
Ale super! Gratuluję! To idziemy łeb w łeb ja 19.01 beta 272, a 21.01 459, przyrost 215% ale spr i w pierwszej (nieudanej) też miałam przyrost 200%. Jedynie co to martwi mnie prog, ale PONOĆ po stymulacji z 2 pęcherzykami może być taki duży, a ja miałam 110 i 105 Patrząc po wynikach jest możliwość bliźniaków... Idę na wizytę w przyszłym tyg bo mimo wszystko też się martwię bo wyniki aż za wysokie. Niskie źle, ale wysokie teżJeżu, dziewczyny, przepraszam! Czy ja nie napisałam jak druga beta?! Wybaczcie mnie tooo.
więc 17.01.
beta 144
prog 39
19.01.
beta 355
prog 42
Na ten moment wygląda to okej, przyrost dwudniowy 142% <3 @Zazuu mnie tu uspakaja, że przy takim progu nie powinna to być kolejna pozamaciczna. wierzę tej Pani. idę dziś do lekarki zweryfikować leki które biorą, czy dobrze biorę, czy coś odłożyć, czy coś dołożyć. może zrobi mi usg żeby sprawdzić czy nic niepokojącego się tam nie dzieje. choć niemal pewne, że nie będzie można jeszcze zobaczyć ciąży, bo przy dobrych wiatrach dziś beta z 700. mam nadzieję. nie sprawdzam na razie więcej przyrostów.
dziękuję Wam za pamięć <3
Mój M brał od września Fertilman Plus, mimo nie najgorszych wyników, ale niestety jego tryb życia nie pozwala żeby w pełni był on zdrowy, więc się suplementował bez miauknięcia.Sporo tego ale ma to sens dziekuje za wyczerpującą odpowiedź.
Nie biorę co prawda ovarinu, ale moja gin zaleciła mi razem z aromkiem brać acc
Też w tym stymulowanym cyklu w okresie płodnym brałam ACC i się udało Chwytałam się już wszystkiego ACC ogólnie rozrzedza wydzielinę, w tym śluz, żeby plemniki mogły lepiej pływaćCo ma robić acc? Może też se kupię [emoji23]