Anasta07
Fanka BB :)
Wow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1Ja mam przepisane 3x1 może nie umrę Dam znać za +/- 1,5 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1Ja mam przepisane 3x1 może nie umrę Dam znać za +/- 1,5 tyg
jakie miałaś TSH jeśli mogę zapytać ?Dzień dobry
Dołączam do wątku
Karolina lat 24, staramy się od maja tego roku. W sierpniu ciąża biochemiczna- II kreska bardzo blada na teście, ale za 2 dni dostałam okres :/ Zrobiłam badania tarczycy i tsh wyszło podwyższone, a co za tym idzie wysoka prolaktyna.
Ciągle czekam na te II kreseczki na teście. Teraz też raczej nie zapowiada się na ciążę
Ale 3x600?Ja mam przepisane 3x1 może nie umrę Dam znać za +/- 1,5 tyg
Prędzej na odwodnienieJesu raz, dwa czy trzy razy dziennie [emoji23]
Czuję, że umrę na gruźlicę [emoji23]
Tak, w dni potencjalnie płodne. Brałam też Encorton w dni płodne. Póki co nic to nie dało . Chociaż ja w wyglądzie i ilości śluzu nie widzę różnicy, nigdy nie miałam z tym problemu.Brałaś w okresie okoloowulacyjnym?
gratulacje ja do tej pory nie miałam dobrych przyrostów w żadnej ciąży. a taki progesteron masz bez luteiny? jeśli tak, to może faktycznie bliźniaki powodzenia, daj znać po wizycie.Super! Trzymam kciuki, bo u mnie wystarczyła tylko jedna stymulacja
Ale super! Gratuluję! To idziemy łeb w łeb ja 19.01 beta 272, a 21.01 459, przyrost 215% ale spr i w pierwszej (nieudanej) też miałam przyrost 200%. Jedynie co to martwi mnie prog, ale PONOĆ po stymulacji z 2 pęcherzykami może być taki duży, a ja miałam 110 i 105 Patrząc po wynikach jest możliwość bliźniaków... Idę na wizytę w przyszłym tyg bo mimo wszystko też się martwię bo wyniki aż za wysokie. Niskie źle, ale wysokie też
Mój M brał od września Fertilman Plus, mimo nie najgorszych wyników, ale niestety jego tryb życia nie pozwala żeby w pełni był on zdrowy, więc się suplementował bez miauknięcia.
Też w tym stymulowanym cyklu w okresie płodnym brałam ACC i się udało Chwytałam się już wszystkiego ACC ogólnie rozrzedza wydzielinę, w tym śluz, żeby plemniki mogły lepiej pływać
Wylosuj sobieJesu raz, dwa czy trzy razy dziennie
Czuję, że umrę na gruźlicę
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszneWow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1
TakAle 3x600?
Ja już wygooglowałam hiszpanski odpowiednik chociaz Google mówią mi że to to samo co NAC ?Zaciekawił mnie ten ACC, ale nie potrafię wywnioskować ile w końcu go brać