reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Nac miałam już raz.
Poszukam tego acc.
Rozumiem, że to powinno być acc 600
Acc klasyczne tak, chociaż ostatnio Pani mi proponowała jakies pod język, ale obstawiam, ze jest obrzydliwe ;)
Samo do picia jest w miarę ok, taka oranżada słabej jakości.
Miovelia nac jest w kapsułkach do łykania.

reklama
Nac miałam już raz.
Poszukam tego acc.
Rozumiem, że to powinno być acc 600
Tak.
To podstawowy lek, będzie bez problemu w każdej aptece.
I wtedy pić 2x dziennie, z samego rana i po południu, tylko absolutnie nie na noc, bo moze Ci się rozrzedzić wydzielina w układzie oddechowym (jeśli akurat jakąś masz) i wtedy może być niebezpiecznie.
Generalnie jak zaczniesz to możesz mieć lekki katar, kaszel itp, to normalne. Przy okazji sobie oczyścisz układ oddechowy ;)

Hej Dziewczyny, jestem nowa i witam się z Wami :)
33 lata, staramy się o pierwsze dziecko od pół roku. Na początku "na luzaku", od grudnia luz trochę mnie opuścił.
Niedoczynność tarczycy zbijana euthyroxem, biorę kompleks witaminy B (kwas foliowy), Wit D, żelazo doraźnie, probiotyk.
Cykle dość długie (około 35 dni). W ostatnim cyklu wyraźnie zauważalna owulacja poprzez śluz typowy dla tych dni. Oczywiście działaliśmy, a do okresu według obliczeń pozostał tydzień. Kilka dni temu nietypowe jak dla mnie kłucie w jajniku, upierdliwe, trwające w sumie dwa dni. Tak, wiem że doszukiwanie się oznak ciąży nie jest wskazane dla zdrowia psychicznego głowy;) to tylko skrótowy opis mojej sytuacji.
Pozdrawiam, życzę owocnych starań ☺️🍀
Hej! Rozgość się ale oby nie na długo!
Napiszę Ci tylko, że jeśli masz tydzień do okresu a od kilku dni odczuwasz jakieś objawy, to na 100% nie są to objawy ciążowe. Kłucie w jajniku to mogla być nawet owulacja. Na wszelkie objawy ciążowe jest zdecydowanie za wcześnie :)

reklama
Do góry