reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja bym zrobiła :) Będziesz wiedziała czy owu była czy faktycznie jej nie było a z drugiej str jak coś zaskoczyło to prog będzie się trzymał dość wysoko. Czytając i wiedząc z doświadczenia jacy ginekolodzy potrafią być,zrobiłabym dla świętego spokoju :p
wiesz co ja już w głowę sobie wbiłam ze nie ma owulacji skoro ona nic nie zauważyła. Obejrzała mi tylko jajniki i po tym stwierdziła . Nawet endometrium nie zmierzyła

reklama
Jeśl chodzi o test Pink kasetowy, to np moja koleżanka na jakichś najtańszych z allegro miała kreski, a na tym pinku ledwo widoczną... więc średnio
Z kolei Pink strumieniowy często niepolecany, a mi nigdy nie pokazał fałszywego cienia. Zawsze biel vizira. Więc ja je lubię.
Miałam też te testeo z allegro, faktycznie nie pokazywały nigdy fałszywych kresek, ale dla mnie mają za małe okienko na kreski xD
Ja mam takie rożowe z allegro co wstawiałam tu jakiś czas temu i jestem mega zadowolona :D

Ja korzystam z nordTest i nigdy nie pokazało mi fałszywej kreski - w ciąży kreskę miałam przy becie 30 (wcześniej w tym cyklu nie robiłam więc nie wiem czy jest w stanie wyłapać niższa)

Nie no ja to juz dawno po testowaniu i czekam na okres z niecierpliwością.
Teraz to miałam owulaka dla testu osikać, żeby zobaczyć ile się wybarwiają, ale poszłam sikać i zapomniałam [emoji23]
Ja zrobiłam i dupa zbita [emoji849] 26dc wiec raczej po temacie. A podbrzusze chodzi jak na sterydach, aż mnie przygina w pół wiec iskra nadziei w sercu rozbłysła. Jak sytuacja u Ciebie? :)

Ja słyszałam często że w tym samym dniu robiony pink i inny test się różnią kreskami,że na pinku bardzo blada wychodzi a na bobotest bodajże dużo ciemniejsza 🤷‍♀️ sama robiłam pinkiem w dniu @ i też miałam bladziutką. Teraz kupuję testeo z allegro bo nie ma żadnych sztucznych cieni ani kresek nawet kilka godzin po a wg opinii jest czuły i nawet w 10dpo wykrywa :)
Tez mam test now z allegro ma kolene dni 🙈😁

Potwierdzam, zamówiłam duża paczkę testeo z allegro i jestem zadowolona.
Kupiłam i strumieniowe i kasetowe, póki co testowałam strumieniowy i jest super.
Szybko się wybarwil, żadnej niejasności. Jak sprawdzą mi się ich owulaki to będę miała nowego ulubionego sprzedawcę [emoji16]
Tez poprzednio w grudniu robilam testeo i fakt, byly jednoznacznie na nie 👍

reklama
Nigdy nie patrzylam ile producent każe czekać [emoji23][emoji28]
Nawet nie wiedziałam, że to piszą.
Muszę to sama wypróbować. Do tej pory większość wybarwiała mi się koszmarnie długo.
Faktycznie owulacyjne z apteki wychodzily na tak, a wieczorem paskowe z allegro wskazywaly brak nawet śladu. Mi sprawdziły sie te apteczne, te allegrowe tylko w ten dzien mialy kreske ale mniej intensywną niz apteczna.

Do góry