Z
zaz208622
Gość
Owszem jak ktoś będzie 5 dni po stosunku udowadniał, że ma pozytywny test bo jak nałoży 54 filtry i zrobi negatyw to widać pod słońce, to tak. Powiem mu, że to niemożliwe.
Każdy testuje kiedy chce, ale nakręcanie się i psychoza nigdy na tym wątku nie była miłe widziana [emoji2272]
Czym innym jest zrobienie testu i czekanie dalej na wyniki kolejnego dnia, a czym innym wrzucanie wszędzie zdjęć negatywnych testów żeby tylko ktokolwiek powiedział, że coś widzi.
Czego zresztą nie rozumiem bo to, że Krystyna z netu powie, że pozytywny albo negatywny to ani ciąży nie da ani nie zabierze [emoji2272]
Każdy testuje kiedy chce, ale nakręcanie się i psychoza nigdy na tym wątku nie była miłe widziana [emoji2272]
Czym innym jest zrobienie testu i czekanie dalej na wyniki kolejnego dnia, a czym innym wrzucanie wszędzie zdjęć negatywnych testów żeby tylko ktokolwiek powiedział, że coś widzi.
Czego zresztą nie rozumiem bo to, że Krystyna z netu powie, że pozytywny albo negatywny to ani ciąży nie da ani nie zabierze [emoji2272]
Wiecie co mnie cieszy? Że mozna z wami poprzeżywać ten czas do okresu u mnie (5 lub 9 dni) zrobic test i to napisac bez poczucia, ze zostanie sie tu obśmianym z poparciem naukowych tresci, kiedy nalezy wykonac test i bez wysyłania odrazu na betę. Bo na forum jak sie wpisze cokolwiek o tescie przed terminem @ to nawet te, ktore mają bardzo slaba kreseczke na pierwszy rzut oka, maja napisane ze negatyw i odrazu tekst ,, nic nie widać idz na betę " " po co test" " nie umiecie czytac instrukcji" " po co tracic pieniądze na testy"...itp itd a powiem Wam ze ja mieszkalam w takiej miejscowości, gdzie kazdy kazdego znał i gdybym bez pewności z testu poszla na taka bete zaraz pół miesciny by wiedziało, a po co sie tlumaczyc innym, skoro najpierw chce sie potwierdzić ... i nawet jesli robi sie testy codziennie przez 5 dni to jest kazdej z nas indywidualna sprawa. Tak jak karmienie dziecka nocą, piersia czy butelką, czy narodziny dziecka naturalnie czy cc, kazda decyduje sama i nie powinno sie jej atakować. Niestety na tym forum bardzo często to obserwuje. Jesli zanudzilam to przepraszam. Tak mnie naszlo na wywody.[emoji16][emoji85]