reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie miałam owulacji mimo pozytywnych testów😞powiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
Tak się zdarza. Ja przy pcos tez miałam testy niby pozytywne, prog potencjalnie wskazywał ze owulacja się odbyła a na usg ani śladu po owulce ;) dlatego warto zawsze sprawdzić na usg co się dzieje dla potwiedzenia :)

Dziewczyny trzymajcie mnie 😂 dzisiaj rano robię test no bo przecież a nuż tam coś ujrzę i jest! Druga kreska! Cień, ale jest! Ciśnienie 1000, biegnę do kuchni żeby spojrzeć w lepszym świetle i nic nie ma, cień to był, owszem, ale padał ze sznurka z rolety w oknie 😂😂😂 aż usiadłam ze śmiechu 😀

Nie miałam owulacji mimo pozytywnych testów😞powiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
Niestety tak się zdarza, ja też co miesiąc mam pozytywne testy ale owulacji nie ma...
Może w następnym cyklu będzie. 😉
Ja w tym miesiącu pierwszy raz od dawna mam owulację ale po kompletnej zmianie strategii. 😅

reklama
Do góry