reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
no fajnie ze sie wymieniacie takimi informacjami to i ja się czegoś dowiem bo właśnie w tym miesiącu wrocilam na siłkę.. od wrzesnia/października nie robiłam nic . Wzielam sobie powiedzenie nowy rok nowa ja😅 I zaczelam z kopyta prawie codziennie ale w większości kardio, jak mąż idzie ze mną to siłowo. Kiedyś nie ale nie były to długie trasy. Dobrze że zaczęłyście ten temat bo od wczoraj myślę że może nie powinnam za dużo ćwiczyć i biegać po owualcji🤪 chora głowa😅😅
Ja mam niedoczynność więc cardio u mnie przynosi odwrotne efekty do zamierzonych a pozatym go nie cierpię więc nie robię w ogóle :p za dużo nigdy nie jest dobrze,niezależnie od cyklu,warto pamiętać o resetach 2-3 razy w tygodniu :)

Dziewczyny, owulacja prawdopodobnie 11/12 stycznia (11 stycznia pęcherzyk 22mm). Dziś rano robiłam progesteron. Chyba jest całkiem nieźle? 😊

Załączniki

• Screenshot_20220119-192206_Office.jpg
    Screenshot_20220119-192206_Office.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry