reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Tak czytam ile to zamieszania to utwierdzam się w przekonaniu ze wesela na bank nie chce 😁 jeżeli już Niemąż postanowi zostać Mężem to marzy mi się taki slub na plaży tylko z rodziną i obiad/kolacja albo jakieś garden party i tyle. Nie widzę siebie organizującej polskie wesele 🤣
To ja właśnie chciałam strasznie takie tradycyjne, polskie wesele, z wódką, jedzeniem i biesiadą :D zebym mogła wejść na salę w tej wielkiej sukni :D i takie miałam :D

reklama
To ja właśnie chciałam strasznie takie tradycyjne, polskie wesele, z wódką, jedzeniem i biesiadą :D zebym mogła wejść na salę w tej wielkiej sukni :D i takie miałam :D
Wiadomo, co kto lubi I chce 🥰 na takie wesele chetnie bym poszła ale jako gość 🥂 ale nie widzę siebie właśnie w takiej sukni na środku 🤣 I stres który towarzyszy organizacji i pieniądze jakie trzeba na to przeznaczyć to chyba jakiś kosmos 🤯 ja w sumie mogłabym ze starym polecieć do Las Vegas I hajtnąć sie przed Elvisem 😂😂

Ja się mieszczę w prawidłowe BMI, ale brzuch mam wystający- słabiutkie mięśnie i podobnie jak ty problemy z kręgosłupem i postawą ciała (staram się nad tym pracować). Pomijając, że sama sobie mogę wyobrazić ciążowy brzuszek kiedy się objem albo wypnę brzuch do przodu to jeszcze w święta na drugiej wigilii, gdzie już byłam po posiłku, babcia męża przy życzeniach złapała mnie za brzuch i powiedziała ,,jesteś w ciąży! jestem taka szczęśliwa!''. Jak ją przypadkiem spotkałam na mieście od razu pytała czy wracam od ginekologa. Mama też się dopatruje sygnałów. Ale nie przeszkadza mi to jeszcze
O matko :O Mi wystarczy że ja czuję ten brzuch jak cokolwiek zjem i gdy mam skok proga, strasznie tego nie lubię, a komentowanie ludzi by mnie je szczę bardziej wkurzyło.
U nas ogólnie ceny z kosmosu, koleżanka za sale płaciła 260zl, ja rok później za ta sama sale już 380 😮 i to nie jest ani wybitne miejsce ani jakieś niesamowite jedzenie, ot sala jak każda inna 🤷🏻‍♀️ Jak nam przełożą to w sumie nawet nie będę narzekać, bo musze w bardzo krótkim czasie odłożyć bardzo dużo pieniędzy😂 tak się odpalilismy, mieliśmy klepać termin na 2023 ale okazało się, ze jest jeden fajny wolny w 2022 to dawaj go i w rok musimy od zera uzbierać wszystko 😂 szaleństwo jakieś.
Chryste :O :O To ja no prawie 4lata temu płaciłam prawie połowę tego z poprawinami :O 200zł, jedzenie świetne, jedynie z zewnątrz może mało zachęcające, ale ogród był, grill na poprawiny dało się zrobić, dużo osób mówiło że chyba najlepsze wesele na jakim byli :D To po co przepłacać ;)

Wiadomo, co kto lubi I chce 🥰 na takie wesele chetnie bym poszła ale jako gość 🥂 ale nie widzę siebie właśnie w takiej sukni na środku 🤣 I stres który towarzyszy organizacji i pieniądze jakie trzeba na to przeznaczyć to chyba jakiś kosmos 🤯 ja w sumie mogłabym ze starym polecieć do Las Vegas I hajtnąć sie przed Elvisem 😂😂
Mam dokładnie tak samo. Nie lubię bycia w centrum uwagi, a całe te przygotowania to mnie tylko wkurzały. Dlatego mieliśmy ślub w urzędzie i małe przyjęcie dla najblizszych (30 osób), a później jeszcze bardzo luźną imprezę w ogrodzie. I nie żałuję ani trochę. Ale znam też osoby które się jarały tymi przygotowaniami i była to dla nich ogromna przyjemność :)

Mam dokładnie tak samo. Nie lubię bycia w centrum uwagi, a całe te przygotowania to mnie tylko wkurzały. Dlatego mieliśmy ślub w urzędzie i małe przyjęcie dla najblizszych (30 osób), a później jeszcze bardzo luźną imprezę w ogrodzie. I nie żałuję ani trochę. Ale znam też osoby które się jarały tymi przygotowaniami i była to dla nich ogromna przyjemność :)
Jestem taką osobą :D

reklama
zabawną zmianę w panelu wyników diagnostyki odkryłam. piszą teraz jaki jest czas realizacji badań. i wszystkie badania 1 dzień roboczy, natomiast "Usługa powiadomienia SMS o wynikach badań (czas realizacji 1 - 10 dni)" XD rozbawiło mnie to. faktycznie nie dostawałam ostatnio powiadomień o wrzuconych wynikach, ale może jeszcze dostanę, nie minęło 10 dni XD hahaha.

Do góry