reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tak czytam ile to zamieszania to utwierdzam się w przekonaniu ze wesela na bank nie chce 😁 jeżeli już Niemąż postanowi zostać Mężem to marzy mi się taki slub na plaży tylko z rodziną i obiad/kolacja albo jakieś garden party i tyle. Nie widzę siebie organizującej polskie wesele 🤣
To ja właśnie chciałam strasznie takie tradycyjne, polskie wesele, z wódką, jedzeniem i biesiadą :D zebym mogła wejść na salę w tej wielkiej sukni :D i takie miałam :D

reklama
To ja właśnie chciałam strasznie takie tradycyjne, polskie wesele, z wódką, jedzeniem i biesiadą :D zebym mogła wejść na salę w tej wielkiej sukni :D i takie miałam :D
Wiadomo, co kto lubi I chce 🥰 na takie wesele chetnie bym poszła ale jako gość 🥂 ale nie widzę siebie właśnie w takiej sukni na środku 🤣 I stres który towarzyszy organizacji i pieniądze jakie trzeba na to przeznaczyć to chyba jakiś kosmos 🤯 ja w sumie mogłabym ze starym polecieć do Las Vegas I hajtnąć sie przed Elvisem 😂😂

Ja się mieszczę w prawidłowe BMI, ale brzuch mam wystający- słabiutkie mięśnie i podobnie jak ty problemy z kręgosłupem i postawą ciała (staram się nad tym pracować). Pomijając, że sama sobie mogę wyobrazić ciążowy brzuszek kiedy się objem albo wypnę brzuch do przodu to jeszcze w święta na drugiej wigilii, gdzie już byłam po posiłku, babcia męża przy życzeniach złapała mnie za brzuch i powiedziała ,,jesteś w ciąży! jestem taka szczęśliwa!''. Jak ją przypadkiem spotkałam na mieście od razu pytała czy wracam od ginekologa. Mama też się dopatruje sygnałów. Ale nie przeszkadza mi to jeszcze
O matko :O Mi wystarczy że ja czuję ten brzuch jak cokolwiek zjem i gdy mam skok proga, strasznie tego nie lubię, a komentowanie ludzi by mnie je szczę bardziej wkurzyło.
U nas ogólnie ceny z kosmosu, koleżanka za sale płaciła 260zl, ja rok później za ta sama sale już 380 😮 i to nie jest ani wybitne miejsce ani jakieś niesamowite jedzenie, ot sala jak każda inna 🤷🏻‍♀️ Jak nam przełożą to w sumie nawet nie będę narzekać, bo musze w bardzo krótkim czasie odłożyć bardzo dużo pieniędzy😂 tak się odpalilismy, mieliśmy klepać termin na 2023 ale okazało się, ze jest jeden fajny wolny w 2022 to dawaj go i w rok musimy od zera uzbierać wszystko 😂 szaleństwo jakieś.
Chryste :O :O To ja no prawie 4lata temu płaciłam prawie połowę tego z poprawinami :O 200zł, jedzenie świetne, jedynie z zewnątrz może mało zachęcające, ale ogród był, grill na poprawiny dało się zrobić, dużo osób mówiło że chyba najlepsze wesele na jakim byli :D To po co przepłacać ;)

Wiadomo, co kto lubi I chce 🥰 na takie wesele chetnie bym poszła ale jako gość 🥂 ale nie widzę siebie właśnie w takiej sukni na środku 🤣 I stres który towarzyszy organizacji i pieniądze jakie trzeba na to przeznaczyć to chyba jakiś kosmos 🤯 ja w sumie mogłabym ze starym polecieć do Las Vegas I hajtnąć sie przed Elvisem 😂😂
Mam dokładnie tak samo. Nie lubię bycia w centrum uwagi, a całe te przygotowania to mnie tylko wkurzały. Dlatego mieliśmy ślub w urzędzie i małe przyjęcie dla najblizszych (30 osób), a później jeszcze bardzo luźną imprezę w ogrodzie. I nie żałuję ani trochę. Ale znam też osoby które się jarały tymi przygotowaniami i była to dla nich ogromna przyjemność :)

Mam dokładnie tak samo. Nie lubię bycia w centrum uwagi, a całe te przygotowania to mnie tylko wkurzały. Dlatego mieliśmy ślub w urzędzie i małe przyjęcie dla najblizszych (30 osób), a później jeszcze bardzo luźną imprezę w ogrodzie. I nie żałuję ani trochę. Ale znam też osoby które się jarały tymi przygotowaniami i była to dla nich ogromna przyjemność :)
Jestem taką osobą :D

reklama
zabawną zmianę w panelu wyników diagnostyki odkryłam. piszą teraz jaki jest czas realizacji badań. i wszystkie badania 1 dzień roboczy, natomiast "Usługa powiadomienia SMS o wynikach badań (czas realizacji 1 - 10 dni)" XD rozbawiło mnie to. faktycznie nie dostawałam ostatnio powiadomień o wrzuconych wynikach, ale może jeszcze dostanę, nie minęło 10 dni XD hahaha.

Do góry