MPAnia
Fanka BB :)
Dobrze że nie kupowałam,to już wolę te z allegro po 3 zeta żadnych fałszywych cieni ani kresekFacelle.
Najgorsze govvno na jakim testowałam[emoji23]
A mam spore porównanie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze że nie kupowałam,to już wolę te z allegro po 3 zeta żadnych fałszywych cieni ani kresekFacelle.
ng/mlW jakich jednostkach macie wyniki prolaktyny? U mnie ostatni wynik był taki
Oo. Kiedyś robiłam nimi i nic mi nie pokazały -ten jest pierwszy. Zrobię jutro z rana innym testemFacelle.
W jakich jednostkach macie wyniki prolaktyny? U mnie ostatni wynik był taki
U mnie owulacji nie było po raz pierwszy na tyle monitoringów... Zrobiła się torbiel...widocznie blondi my jakieś dziwne jesteśmy ze mamy takie góry i doliny w temperaturze
Ja nie miałamDziewczyny, miałyście po stymulacji jakieś różowe plamienia? Bo drugi dzień z rzędu rano mam śluz zabarwiony na lekko różowy kolor. W dzień potem już nie. Dzisiaj 10 dzień cyklu, do wczoraj brałam Clo.
Jutro idę do gina na kolejny monitoring to zapytam ale pytam Was, bo może to "normalne".
Ja w podobnych jednostkach, ale trochę innych, jednak przelicznik jest 1:1W jakich jednostkach macie wyniki prolaktyny? U mnie ostatni wynik był taki
Ja mam tylko lekko ponad normę i dostałam leki, ale mam bardzo duży wzrost po obciążeniu no i ciąży brak bez innej uchwytnej przyczyny...W ng/l masz około 45. Podobnie do mnie według mojej rodzinnej taki poziom jest niewarty brania leków
kurcze od czego ??ja byłam u ginekologa pod koniec roku to nic nie pokazało żeby była torbiel… w środę jadę do ginekologa to zobaczę co mi inny powiem. To wogole nie było owulacji ??moze jeszcze będzie ??U mnie owulacji nie było po raz pierwszy na tyle monitoringów... Zrobiła się torbiel...
U mnie owulacji nie było po raz pierwszy na tyle monitoringów... Zrobiła się torbiel...
Z tego co poczytałam, to przelicznik jest około 1:20, przynajmniej jeśli chodzi o ng na mlU w przypadku prolaktyny.Ja w podobnych jednostkach, ale trochę innych, jednak przelicznik jest 1:1
Ja mam tylko lekko ponad normę i dostałam leki, ale mam bardzo duży wzrost po obciążeniu no i ciąży brak bez innej uchwytnej przyczyny...
Mam problem z testem owulacyjnym horien medical. 6dc, zaczęłam sobie na spokojnie plan miesięcznego sikania na paski i dziś o 10 rano miałam tak jakby drugą kreskę, nie tak wyraźną jak pierwszą ale coś się już rysowało. Zdziwiło mnie to tak na samym początku cyklu, ledwo co mi się okres skończył, a moje ostatnie cykle były długie. Teraz nasikałam na drugi pasek i już tylko jedna krecha a obok biało. Pomyłka testu? Monitoring planowałam zrobić koło 14 dc
Cześć Dziewczyny.
Staram się z narzeczonym o dziecko.
Dziś mam 9 dpo test mi coś pokazał.
Myślicie, ze może coś z tego być?
Kreska na żywo jest bardziej widoczna, bladoróżowa nie trzeba się bardzo przyglądać.
Po godzinie nie wytrzymałam i zrobiłam taki sam test i wyszedł negatywny, jednak wydaje mi się ze mogło już nie być takiego stężenia?