reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Mam problem z testem owulacyjnym horien medical. 6dc, zaczęłam sobie na spokojnie plan miesięcznego sikania na paski i dziś o 10 rano miałam tak jakby drugą kreskę, nie tak wyraźną jak pierwszą ale coś się już rysowało. Zdziwiło mnie to tak na samym początku cyklu, ledwo co mi się okres skończył, a moje ostatnie cykle były długie. Teraz nasikałam na drugi pasek i już tylko jedna krecha a obok biało. Pomyłka testu? Monitoring planowałam zrobić koło 14 dc

Cześć Dziewczyny.
Staram się z narzeczonym o dziecko.
Dziś mam 9 dpo test mi coś pokazał.
Myślicie, ze może coś z tego być?
Kreska na żywo jest bardziej widoczna, bladoróżowa nie trzeba się bardzo przyglądać.
Po godzinie nie wytrzymałam i zrobiłam taki sam test i wyszedł negatywny, jednak wydaje mi się ze mogło już nie być takiego stężenia?

Załączniki

• 6D7B93DE-56DB-4F87-8630-6A9D28C5BEFC.jpeg
    6D7B93DE-56DB-4F87-8630-6A9D28C5BEFC.jpeg
    768,1 KB · Wyświetleń: 155
Na każdym tym teście mam kreskę testowa, a beta 0.
Polecam zrobić test innej firmy, a najlepiej iść na bete
Cześć Dziewczyny.
Kreska na żywo jest bardziej widoczna, bladoróżowa nie trzeba się bardzo przyglądać.
Po godzinie nie wytrzymałam i zrobiłam taki sam test i wyszedł negatywny, jednak wydaje mi się ze mogło już nie być takiego stężenia?

Cześć Dziewczyny.
Po godzinie nie wytrzymałam i zrobiłam taki sam test i wyszedł negatywny, jednak wydaje mi się ze mogło już nie być takiego

reklama
Sprawdziłam właśnie swoje wyniki badań ,na teścia muszę poczekać bo mają być po niedzieli,prog w górnej granicy normy za to prolaktyna 62.29 😱 już wiadomo skąd takie objawy hihi estradiol 65 i tu własnie nie wiem czy nie ciut za niski choć niby w normie. Mamy 4dc
W jakich jednostkach macie wyniki prolaktyny? U mnie ostatni wynik był taki 🤨

Załączniki

• 6163D164-FCFB-47FA-BA73-7A7B8D849C5D.jpeg
    6163D164-FCFB-47FA-BA73-7A7B8D849C5D.jpeg
    12,8 KB · Wyświetleń: 67
Do góry