reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny a co sądzicie o aktywności fizycznej podczas starań ? Takiej regularnej np aerobik, tabata? Dwa razy w tyg. Postanowiłam się trochę poruszac i chodzę od końca września ma zajęcia i chyba się tym trochę rozregulowalam bo miałam cykl 29d ni a teraz był 34 ,ale też niedawno odstawiłam anty to może być roznie

Dziewczyny a co sądzicie o aktywności fizycznej podczas starań ? Takiej regularnej np aerobik, tabata? Dwa razy w tyg. Postanowiłam się trochę poruszac i chodzę od końca września ma zajęcia i chyba się tym trochę rozregulowalam bo miałam cykl 29d ni a teraz był 34 ,ale też niedawno odstawiłam anty to może być roznie
Ruch podczas starań bardzo wskazany. Oczywiście nie tak, że z siedzacej osoby nagle bedziesz uprawiać sporty wyczynowe to nie jest wskazane, ale jakis wlasnie aerobik jak najbardziej spoko :) bardziej bym stawiala zawirowania po anty

Ruch podczas starań bardzo wskazany. Oczywiście nie tak, że z siedzacej osoby nagle bedziesz uprawiać sporty wyczynowe to nie jest wskazane, ale jakis wlasnie aerobik jak najbardziej spoko :) bardziej bym stawiala zawirowania po anty
no nie jest mega lekko ,ale wiadomo że się nie ma kondycji a też chodzi o to żeby się zmęczyć 😉 przy anty miałam tak że jak więcej się ruszałam lub coś chudłam to mi się krwawienie przesuwało o dzień do przodu jak znowu przytyłam albo przestawałam ćwiczyć to znowu dzień do tylu

no nie jest mega lekko ,ale wiadomo że się nie ma kondycji a też chodzi o to żeby się zmęczyć 😉 przy anty miałam tak że jak więcej się ruszałam lub coś chudłam to mi się krwawienie przesuwało o dzień do przodu jak znowu przytyłam albo przestawałam ćwiczyć to znowu dzień do tylu
hm, no ciężko mi powiedzieć czemu tak się dzieje. Może nie rób hardkorowych treningów tylko lżejsze i spokojnie poczekaj, aż organizm dojdzie do siebie po anty :)

hm, no ciężko mi powiedzieć czemu tak się dzieje. Może nie rób hardkorowych treningów tylko lżejsze i spokojnie poczekaj, aż organizm dojdzie do siebie po anty :)
tak sobie właśnie o tym myślę ,też odchylenie było jeszcze w normie. Myślę tylko czy po owu nie dać sobie spokoju do miesiączki w razie jakby się udało. A może jestem przewrażliwiona ?

tak sobie właśnie o tym myślę ,też odchylenie było jeszcze w normie. Myślę tylko czy po owu nie dać sobie spokoju do miesiączki w razie jakby się udało. A może jestem przewrażliwiona ?
to normalne, że się martwisz :) zwłaszcza jak się zaczynasz starać to dużo analizujesz. Jeśli będziesz spokojniejsza z tym, żeby nie ćwiczyć do okresu to jak najbardziej.

Hej dziewczyny, mam pytanie. Niskie FSH u mężczyzny a dobre wyniki nasienia - jak to się ma do siebie - czy ktoś może zna ten temat?

Czy wyniki nasienia same w sobie nie są żadnym wyznacznikiem?

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie. Niskie FSH u mężczyzny a dobre wyniki nasienia - jak to się ma do siebie - czy ktoś może zna ten temat?

Czy wyniki nasienia same w sobie nie są żadnym wyznacznikiem?
wyniki nasienia same w sobie są wyznacznikiem :D ale niestety jak to się wszystko ma do niskiego fsh to nie wiem.
Ale były rozszerzone badania, fragmentacja, hialuronian?

Do góry